Biljettinformation för fredagens derby mot Timrå IK
Publicerad: 2017-10-16
Herr
MODO Hockey tar emot Timrå IK på fredag kväll för säsongens första derby i Västernorrland. Fler sektioner har nu öppnats på övre etage i Fjällräven Center.

När det gäller sittplatsbiljetter har vi skapat en mer dynamisk prismodell till säsongen 2017/2018 där olika matcher i HockeyAllsvenskan har olika pris. Vi vill med det skapa en mer jämn publiknivå och få fler att känna möjligheten att gå på hockey.

Priserna gäller även för samtliga sittplatser i arenan vilket innebär att ju tidigare du bokar desto bättre plats kan du välja. Vill du vara riktigt säker på att få en bra plats tecknar du några av våra säsongskort.

Teckna säsongskort för samtliga matcher

Köp dina biljetter på modo.ebiljett.nu

Förmånliga priser för pensionär, ungdom och familj

Vi har, precis som tidigare år, särskilt förmånliga priser för pensionärer, ungdomar samt familjer som har platser reserverade på sektionerna 206 till 213. Kom ihåg att dessa platser finns i begränsat antal och är populära.

Priset på ståplatsbiljetter är oförändrade och kostar 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdom. För medlemmar i Lumberjacks kan ni som tidigare köpa biljetter för 50 kr i luckan på matchdag mot uppvisande av medlemskort.

Förköp dina biljetter hos våra biljettombud eller på modo.ebiljett.nu - Då undviker ni eventuell kö inför nedsläpp samt serviceavgiften på 25kr/biljett som tillkommer i luckan på matchdag.

Tryck på biljetter till mötet mot Timrå

Det är många som bokar biljetter till matchen mot Timrå IK på fredag och vi uppmanar därför till förköp av biljetter. Timrå kommer med arrangerad bortaresa till matchen och fler sektioner har även öppnats upp på övre etage i Fjällräven Center.

Förköp dina biljetter på modo.ebiljett.nu

Varmt välkomna till Fjällräven Center!

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson