MODO Channel med ceremonin inför nedsläpp

16 november 2019 00:35
MODO Channel

MODO Hockeys båda damlag äntrade isen och ramade in ceremonin inför nedsläpp i kvällens match i HockeyAllsvenskan. Personer som svarat för betydande insatser för damlaget under de första 50 åren var speciellt inbjudna och fick inför nedsläpp ta emot blommor och uppskattning från publiken. Naturligtvis var MODO Channel på plats nere på isen.


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV som även erbjuder en Premium-tjänst där alla intresserade ges möjlighet att ta del av utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, programserier som tar dig bakom kulisserna samt direktsändningar med Eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan.

Kostnadsfritt innehåll finns även i MODO Channel med bland annat intervjuer inför matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL samt nyhetsuppdateringar. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

Till MODO Channel

50-årsfirande på söndagens jubileumsmatch

På söndag fortsätter firande då MODO Hockeys damlag firar 50 år och vi bjuder in till kalas i samband med SDHL-matchen mot Brynäs. Missa inte matchen där entrén är 50kr för vuxen, fri entré för alla under 12 år och födda 1969. Vi bjuder på kaffe och tårta i entréhallen inför nedsläpp! Arenan öppnar 14:00 och matchstart sker 16:00.

Biljetter till matcherna i HockeyAllsvenskan och SDHL hittar ni som vanligt på modo.ebiljett.nu.