Björn Edlund inför premiären av SHDL
Publicerad: 2019-09-13
Dam
Ikväll startar SDHL 2019/2020 när MODO Hockey reser till Luleå för att möta Luleå Hockey/MSSK. MODO Channel träffade huvudtränare Björn Edlund inför matchen. "Det brukar alltid vara bra och känslofyllda matcher mot Luleå och vi ska åka dit och agna för att se vad vi kan få med oss hem

MODO Hockey startar SDHL 2019/2020 på bortaplan med möte mot Luleå Hockey/MSSK. Efter premiären fortsätter serien med bortamöte mot SDE och det dröjer sedan till helgen 28-29 september innan hemmapremiären sker i den fjärde respektive femte matcher för säsongen. Dubbelmöte mot Göteborg väntar den helgen där biljetter till matcherna finns på modo.ebiljett.nu.

Inför fredagens premiär är förväntningarna höga för huvudtränare Björn Edlund som ser fram emot att serien startar efter försäsongen:

– Vi vill börja tävla på riktigt efter några få träningsmatcher, vi vill veta var vi står just nu. Det viktigaste i kvällens match är att vi kommer förberedda och kommer in i säsongen direkt. Vi ska borra ner huvudena och köra, kommenterar Edlund till MODO Channel och fortsätter:

– Vi vill alltid komma längre hela tiden (i processen) och vi ligger där vi ligger just nu där vi absolut har bitar kvar att arbeta på. Men vi kommer få svar under de närmaste veckorna där vi sagt att vi inte ska stressa utan istället ta allt i rätt ordning.

MODO Channel: Damlaget förbereder sig inför säsongen

SDHL Update: MODO Hockey

Läget i MODO Hockey

Tre spelare kommer inte till spel i fredagens match där Laura Lerchova, Amanda Ahlm och Maja Grundström missar mötet mot Luleå Hockey/MSSK.

{!A}

Till MODO Channel

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson