Snart slutsålt till lördagens semifinal!
Publicerad: 2022-04-06
SLUTSPEL 2022
Som väntat är det ett enormt intresse för semifinalserien mot Björklöven – och biljettförsäljningen är ett tydligt bevis på det. Det är redan nära att bli fullsatt till lördagens semifinal hemma i Hägglunds Arena. På fredag släpper vi resterande biljetter till semifinal 2.

Vi har en högintressant matchserie framför oss när vi i MoDo Hockey ska göra upp med rivalen Björklöven i en semifinal över bäst av sju matcher. Det är lätt att i det här läget tänka på den avbrutna HockeyAllsvenska finalen 2020 – och det är inte utan att det känns som någon sorts rättvisa att klubbarna nu får göra upp på riktigt.

MoDo Hockey slutade på andra plats i grundserien och Björklöven på fjärde, vilket innebär att MoDo har hemmaplansfördel och inleder med hemmamatcher nu på lördag den 9 april och på måndag 11 april.

Biljettförsäljningen inleddes vid lunchtid på måndagen och vi kan berätta att det redan nu är i det närmaste slutsålt till lördagens drabbning.

Hemmastå är helt fullsatt, men tt mindre antal sittplatsbiljetter finns tillgängliga på modo.ebiljett.nu i skrivande stund (18.00 på onsdagen). Om du vill ha en plats råder vi dig att lägga på en rem, för de kommer snart att vara slut.

Ett tips: Om du försöker att boka en biljett och det står att det är fullt, försök igen lite senare. Biljetter som tingas i biljettsystemet men ej köps går nämligen tillbaka till försäljning efter en stund.

VISST FYLLER HÄGGLUNDS ARENA ÄVEN PÅ MÅNDAG?

Det finns fortfarande ett större antal platser kvar till semifinal nummer två, som har nedsläpp klockan 19.00 på måndag. Alla som är medlemmar i MoDo Hockey och/eller Lumberjacks, samt alla som köpt biljett till någon av kvartsfinalerna, har fortfarande förtur till den matchen. Förturen går ut klockan 12.00 på torsdag.

Klockan 12.00 på fredag inleds sedan det allmänna biljettsläppet till semifinal 2 på modo.ebiljett.nu.

Varmt välkomna till Hägglunds Arena. Vi gör det här tillsammans!

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist