Äntligen Hockeyfredag - AW och Efterfest

3 december 2018 12:30
Herr

På fredag eftermiddag öppnar Guldbaren upp för After Work från 16:00 och direkt efter matchen mellan MODO Hockey och Leksands IF i HockeyAllsvenskan blir det fullt ös när Finn fem fel spelar live i entréhallen. Avsluta veckan på bästa sätt tillsammans med oss i Fjällräven Center!


Varje fredag den här säsongen kommer Fjällräven Center att bjuda in till After Work inför matchen som spelas i HockeyAllsvenskan och Efterfest med livemusik direkt efter slutsignalen. After Work öppnar från 16:00 där du i härlig miljö kan ladda upp med AW-priser på utvald mat och dryck i Guldbaren, som ligger direkt innanför entrén till Fjällräven Center.

Så avsluta veckan på bästa sätt genom att umgås med vänner, mingla i Guldbaren, se hockeymatchen och avsluta kvällen med livemusik med garanterat ös. Biljetter till matcherna hittar du som vanligt hos våra fantastiska ombud i Örnsköldsvik med omnejd samt på alltid öppna modo.ebiljett.nu.

Hockeyfredag den 7 december

Nu på fredag när MODO Hockey tar emot Leksands IF och nedsläpp sker 19:00 öppnar vi portarna för AW från 16:00. Kvällens band på Efterfesten är Finn fem fel som direkt efter slutsignalen ser till att stämningen förblir hög. I vanlig ordning sker även Fans Corner i entréhallen så det finns verkligen anledningar att göra fredagkvällen till en helkväll tillsammans med oss i Fjällräven Center!

Varmt välkomna!

Biljetter till MODO Hockey - Leksands IF