MoDo förlänger avtalet med Bauer till 2028
Publicerad: 2021-12-07
NYHET
MoDo Hockey är glada över att kunna meddela att vi har förlängt vårt samarbetsavtal med Bauer Hockey, världens främsta leverantör av hockeyutrustning. Det nya avtalet inleds nästa säsong och sträcker sig sedan fem säsonger framåt.

– Bauer har varit vår leverantör av utrustning under en lång period nu. Vi är väldigt glada över att kunna förlänga det goda samarbetet och att vi har nått en stark, långsiktig lösning där avtalet sträcker sig ända till 2028, säger MoDo Hockeys sportchef Henrik Gradin.

MoDo Hockey har, precis som Bauer, en ambition om att öka deltagandet inom sporten ishockey (nyligen sjösatte vi bland annat vår nya flicksatsning, som fortsätter till helgen) och det känns bra att samarbeta med en partner som delar samma visioner och värderingar.

– Vi är mycket glada över att samarbetet med MoDo Hockey fortsätter och ser fram emot vår fortsatta resa tillsammans, både på och vid sidan av isen, säger Patrik Norrbom, som är representant för Team Sales på Bauer Hockey.

Han fortsätter:

– Vår relation byggs och utvecklas på sikt genom gemensamma målsättningar och vi har kommit en bra bit på vägen. Vi ska också arbeta tillsammans för ett ökat deltagande inom sporten, både på herr- och damsidan. MoDo Hockey gör många bra saker just nu både på och vid sidan av isen och det vill vi vara en del av men också bidra till att utvecklingen går framåt.

Press- och kommunikationsansvarig Jon Häggqvist