Björn Hellkvist inför onsdagens bortamatch
Publicerad: 2019-03-20
Herr
MODO Hockey reser till Leksand på onsdag för att spela den sista matchen i Slutspelsserien 2019, vilket även blir säsongens sista match. "Vi förbereder oss som vanligt inför match och kommer att göra allting för att vinna över Leksand", kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist till MODO Channel inför matchen.

MODO Hockey vann den senaste matchen med klara 5-1 på hemmaplan mot Västervik, men då andra resultat spelade in gällande tabellplacering stod det under kvällen klart att MODO Hockey inte längre har möjlighet att avancera till vidare spel efter Slutspelsserien.

Nu väntar därför säsongens sista match när laget reser till Leksand på onsdag för att möta hemmalaget med nedsläpp 19:00 i Tegera Arena.

– Vi laddar som vanligt inför matchen men kommer att åka matchdagen. I övrigt förbereder vi oss som vanligt med video på motståndarna och går igenom styrkor och svagheter där vi kommer att göra allt för att vinna matchen, kommenterar MODO Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist till MODO Channel och avslutar sedan:

– Grundbulten i hela vår verksamhet är att vi alla har en proffseionell inställning till uppgiften och det är självklart att vi vill avsluta säsongen med en seger.

Läget i MODO Hockey

Oscar Pettersson och Victor Berglund spelar med MODO Hockey J20 och reser därmed inte med till Leksand. Det innebär att Victor Aronsson kommer att spela från start och att MODO Hockey ställer upp utan en trettonde forward i matchen.

{!B}

Till MODO Channel för fler inslag

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson