MODO Channel Premium firar ett år och bjuder på favoriter

14 februari 2018 10:00
MODO Channel

MODO Channel firar när direktsändningar, studioprogram och återkommande inslag startade på dagen för ett år sedan. Förutom att resa med herrlaget till Umeå för kvällens match i HockeyAllsvenskan bjuder vi här på frivisningar på flera av våra favoritklipp från det gångna året. Tack till alla som följer MODO Channel!


MODO Channel är MODO Hockeys web-TV som även erbjuder en Premium-tjänst där alla intresserade ges möjlighet att ta del av utökat innehåll med fler och bättre intervjuer och reportage, programserier som tar dig bakom kulisserna, isträningar samt direktsändningar med Eftersnack efter hemmamatcher i HockeyAllsvenskan. För dig som vill ta del av Premium-material kan du teckna abonnemang från 59kr/månaden (medlem eller säsongskortsinnehavare) eller klipp för klipp från 19kr/styck.

På dagen för ett år sedan presenterades nysatsningen och vi har sedan dess direktsänt över 450 gånger och adderat över 200 videoklipp till MODO Channel-plattformen. För att fira årsdagen har vi låst upp flera av våra favoritklipp som du hittar i spelarna nedan.

Ett stort tack till alla er som följer MODO Channel, vi kommer att lyfta ytterligare under det kommande året!

Erik Hanses i "Myggan"

I programserien Myggan bär spelarna mikrofon och när målvakten Erik Hanses hade mikrofon under matchvärmningen inför mötet mot Almtuna 2016/2017 höll målvakten verkligen hov. Fler avsnitt av Myggan är planerade och här finns många godbitar att ta del av i arkivet hos MODO Channel Premium.

Bakom kulisserna på lagfotografering

MODO Hockeys herr- och damlag fotograferas alltid inför säsongen och givetvis var MODO Channel på plats. Häng med bakom kulisserna i ett riktigt må bra-klipp där spelarna var på bra humör trots mycket väntan.

Guldjubel när J18 vann SM-guld

MODO Hockey J18 och J20 tog båda SM-guld och i MODO Channel, som var på plats, finns det naturligtvis mängder av minnesvärda klipp och intervjuer från helgen men det här nedan är något av en favorit. Något kaotiskt och med dränkt kamera håller Urban Omark segertal medan Lars Jansson plockar ihop skräp efter laget.

Annierika Cam - Roadtrip del 1

MODO Channels programserie under ledning av Annie Svedin och Erika Grahm tar dig med på en resa i varje avsnitt men i det här avsnittet var det bortaresa på schemat bokstavligen. Häng med på roadtrip när vi bjuder på del ett av två! Här hittar du samtliga avsnitt.

Ett gott skratt förlänger livet

Vi har roligt både bakom och framför kameran och har dessutom inget emot att bjuda på oss själva. Här har vi samlat märkliga scener, missar, omtagningar, roliga ögonblick och annat från MODO Channel den här säsongen.

Erika Grahm i "Sitter du bekvämt"

MODO Channels programserie "Sitter du bekvämt" gick under försäsongen där spelare, ledare eller profiler i och omkring MODO Hockeys organisation intervjuades. I en längre intervju var MODO Hockeys lagkapten Erika Grahm först ut där hon berättade om sin uppväxt, varför hon började spela ishockey och vem som var idolen som liten. Räkna med att återse programserien framåt våren! Samtliga avsnitt av serien.

Emil Forsberg gästande MODO Channel

Det finns MODO-iter i hela vårt avlånga land och även utomlands! Inför matchen mot IF Björklöven gästade fotbollsspelaren Emil Forsberg MODO Channel för att snacka upp matchen på mediakuben inför nedsläpp. Hör landslagspelaren berätta om sitt stora MODO-hjärta och säsongen så här långt inför VM-spel i sommar.

Se fler klipp i MODO Channel