Markus Näslund General Manager i MODO Hockey

16 december 2010 14:07


MODO Hockey förstärker sin sportsliga organisation och inrättar en ny tjänst i form av en General Manager.
– Huvudskälet till att vi inrättar den här tjänsten är att vi nu får en ansvarig för hela avdelningen sport. GM kommer att vara övergripande över hela föreningens sportsliga verksamhet, säger Anders Trollsås, vd MODO Hockey och fortsätter:
– Det handlar exempelvis om utbildning och rekrytering av spelare och ledare på alla nivåer. Precis som tidigare kommer det fortsättningsvis även att finnas en ansvarig på A, J och U.

MODO Hockeys första General Manager heter MARKUS NÄSLUND.
– Det här är en uppgift som jag verkligen ser fram emot. Jag hoppas att den erfarenhet jag har samlat på mig genom åren ska kunna bidra till någonting bra, säger Markus Näslund.

– Markus känns som den perfekta personen för det här uppdraget, säger Göran Ericson, ordförande MODO Hockey och fortsätter:
– Den erfarenhet han har och den respekt han har med sig ute i hockeyvärlden känns det oerhört bra att MODO Hockey nu får möjlighet att dra nytta av.

– Markus är en fantastisk person med stor integritet. Hans bakgrund inom hockeyn är ett fantastiskt cv. När vi nu inrättar den här tjänsten känns det också bra att den fylls av en person från bygden, någon som verkligen känner till och brinner för Örnsköldsvik och MODO Hockey, säger Anders Trollsås, vd MODO Hockey.

Markus Näslunds åtagande som General Manger är en långsiktig strategi. Inledningsvis har man kommit överens om att åtagandet gäller över säsongen 2013/14.

- MODO HOCKEY MEDIA * Patrick Edlund, redaktör modohockey.se * Hasse Andersson 2010-12-16 13:07 -