MODO Hockey lånar Michal Zajkowski

2 december 2017 08:40
Herr

MODO Hockey har kommit överens med Örnsköldsvik Hockey om ett lån av målvakten Michal Zajkowski till och med den 26 december. ”Vi vill inte stressa Erik Hanses i hans rehab utan ge honom tid att komma tillbaka och vara ett hundra procent. Det här var då en fantastisk lösning som dök upp i och med att Örnsköldsvik Hockey redan är klara för spel i Allettan”, kommenterar MODO Hockeys målvaktstränare Magnus Helin.


Michal Zajkowski är ett bekant ansikte i MODO Hockey och Fjällräven Center. Målvakten har MODO Hockey som moderklubb och har spelat i såväl J18- som J20-laget innan han representerade MODO Hockey i SHL under sju säsonger varav den senaste var säsongen 2009/2010.

– En toppenkille som kommer att smälta in direkt i truppen. Som målvakt är han både skicklig och erfaren som har presenterat bra i Hockeyettan den här säsongen och som vi känner väl sedan tidigare. Vi hoppas kunna hjälpa honom att vässa formen inför kommande spel i Allettan, kommenterar MODO Hockeys målvaktstränare Magnus Helin.

"Väldigt roligt att få komma till moderklubben"

Michal Zajkowski har spelat lysande mellan stolparna i Örnsköldsvik Hockey i Hockeyettan och har på 18 matcher 1,83 i insläppta mål i snitt per match och 93,1 i räddningsprocent. Med den noteringen ligger han på tredje plats i HockeyEttan Norra där Örnsköldsvik Hockey nu är klara för spel i Allettan.

– Det känns väldigt roligt att få vara med under den här tiden i MODO Hockey, det ser jag fram emot och det känns perfekt att få bra träningar och komma väl förberedd till när Allettan drar igång. Det känns även väldigt roligt att åter få komma tillbaka till moderklubben, det var många år sedan jag var här senast.

Michal Zajkowski ansluter till MODO Hockey till söndagens isträning.