Björn Edlund inför morgondagens match mot Djurgården
Publicerad: 2018-09-14
Dam
Imorgon spelar damerna sin första hemmatch för säsongen. Djurgården IF kommer på besök till Bjästahallen som är morgondagens spelplats. "Vi ser fram emot det och det ska bli väldigt roligt att spela mot Djurgården. Det är ett roligt lag att möta", säger huvudtränare Björn Edlund.

Omgång tre och säsongens första hemmamatch i SDHL väntar. Med en vinst och en förlust från förra helgens bortaturné i ryggen, känner sig damerna redo att ta emot Djurgården.

– Vi har fortsatt att gnugga på sedan förra helgen. Vi har pratat litegrann om hur vi tappade mycket puckar innanför offensiv blålinje och hur vi ska värdera situationer i spelet, säger Björn Edlund.

Defensiven är något som laget fokuserat på under träningsveckan, en given ände att börja i för Edlund.

– Vi har inte snackat lika mycket kring anfallspelet utan vi vill börja bakifrån. Vi hade många fina lägen mot HV71, men vi nyttjade dem inte så bra. De hade en bra målvakt som hade en bra dag, säger han.

Roliga matcher

Björn Edlund har bra erfarenheter från tidigare möten med Djurgården, matcher som han brukar uppleva som roliga.

– Vi ser verkligen fram emot att spela mot Djurgården, det brukar oftast vara roliga matcher. Djurgården har ett bra lag, precis som oss är det mycket nytt i laget, med lite bekantskaper som spelade hos oss förra säsongen.

Matchfakta

MODO – Djurgården, lördag 15 september klockan 16:00 i Bjästahallen.

Fri entré gäller till morgondagens match så ta med så många ni kan för att hjälpa oss till ännu en seger!

Kommunikatör, MODO Hockey Robin Hedqvist