Daniela Pejsova klar för två nya år med MODO Hockey

29 april 2019 14:34
Dam

MODO Hockey kan glädjande meddela att backen Daniela Pejsova är klar för två nya år i MODO Hockey. "Jag är väldigt glad för att få chansen att fortsätta spela i MODO Hockey där jag fått träffa många bra människor. Det kommer hjälpa mig att att nästa steg i min utveckling", säger Daniela Pejsova till hemsidan.


Det står nu klart att backen Daniela Pejsova är klar för två nya år i MODO Hockey. Den Tjeckiska 16-åringen kom in sent på säsongen där hon gjorde ett ordentligt intryck.

– Man skulle kunna säga att Daniela kom in och tog hela ligan med storm förra året. Trots att hon är så pass ung så besitter hon en hög kompetens på väldigt många områden, säger Edlund och fortsätter:

– Hon har bra skridskoåkning, där hon också har en aggressiv spelstil. Hon är bra tekniskt skolad och kom hit för att visa vart skåpet ska stå, säger han.

Huvudtränaren är väldigt nöjd över påskriften och menar att hon kan växa ut för att bli en ledande spelare, trots sin ringa ålder.

– Jag är väldigt glad att Daniela valt att förlänga med oss. Med rätt utveckling på henne så kommer hon att bli en spetsspelare. Hon besitter egenskaper som inte alla spelare har. Hon är teknisk, bra på skridskorna, har bra avslut och läser spelet bra. Där har vi en väldigt komplett och bra ishockeyspelare trots sin unga ålder, avslutar Björn Edlund.

Se intervjun med Edlund i MODO Channel

Till MODO Channel

Kontraktet med Daniela Pejsova är skrivet över två säsonger.

Mer information om kontraktsläget går att läsa här: Kontraktsläget i MODO Hockey 2019/2020