Pristagarna på MODO Hockeys årsmöte

25 juni 2018 19:50
Robin Hedqvist
Robin Hedqvist
Robin Hedqvist
Robin Hedqvist
Robin Hedqvist
Robin Hedqvist
Robin Hedqvist
Nyhet

Stora Grabbar delade traditionsenligt ut priser på MODO Hockeys årsmöte där även den första pristagaren av Markus Olssons minnesfond blev utsedd. Se bildspelet och motiveringarna nedan.


Stora Grabbars pris till årets herrspelare

Med en spikrak utvecklingskurva och ett starkt ledarskap både på och utanför isen tog den här spelaren kommandot i årets upplaga av MODO Hockey.

Sedan spelaren kom till klubben har han hela tiden visat stor vilja att utvecklas och har varje dag gjort sitt bästa för föreningen. Som kvitto på stor skicklighet, hårt arbete och en starkt vinnarmentalitet vann han inte bara den interna skytte- och poängligan i MODO Hockey utan även hela HockeyAllsvenskans poängliga.

Det är med stor glädje Stora Grabbar delar ut Årets Herrspelare till Emil Molin!

Stora Grabbars pris till årets damspelare

Med ett öga för detaljer och en noggrannhet samt precision i sitt utövande har hon aldrig tummat på något. Osvasett med- eller motgpång har spelaren aldrig gett upp utan alltid försökt hitta lösningar, vilket gett henne den trygghet hon utstrålar på isen.

Hon är en ypperlig elitidrottare, en bra lagkamrat och en förebild. Hennes prestationer den gångna säsongen talar för sig själv och att prestera på högsta nivå under de förutsättningar som rådit är beundransvärt. Det är med stor glädje Stora Grabbar delar ut Årets Damspelare till Sarah Berglind!

Stora Grabbars pris till årets föreningsdomare

På bara två år har årets pristagare gått från en ny och orutinerad domare till en domare med stora kunskaper. Han har tack vare sin vilja att utvecklas tagit stora steg under sin andra säsong som domare. Han har aldrig varit rädd för att anta nya utmaningar och tar steg framåt i varje match han dömer.

Han tar all feedback på ett konstruktivt sätt vilket gör att han snabbt utvecklas och kan anta nya och mer krävande utmaningar. Med sitt lugn och förmåga att bjuda på sig själv, på och vid sidan av isen, är han en uppskattad kollega. Det är med stor glädje vi meddelar att årets föreningsdomare är Axel Falk!

Stora Grabbars pris till årets U16-spelare

Denna spelare har tagit sorta steg framåt i sin utveckling och representerat MODO Hockey på ett föredömligt sätt på isen. Spelaren har tagit ansvar i laget och har varit framstående den senaste säsongen.

Han är en del av Återväxten och har Svedjeholmens IF som moderklub. Vi ser alla fram emot att följa hans fortsatta utveckling i MODO Hockey.

Det är med stor glädje Stora Grabbar delar ut årets U16-spelare till Isak Norén!

Markus Olssons minnesfond

Han är för sin ålder en mycket duktig målvakt som ger ett extremt skolat intryck och uppträder moget och lugnt på isen. Förutom att han är en ödmjuk kompis är han en person som alltid sätter laget först och inte framhäver sig själv.

Han är en mycket bra representant för föreningen Sollefteå där han spelar och är en förebild för både yngre, jämnåriga och äldre. Som spelare är han mycket träningsvillig och inser även vikten av att hålla på med flera idrotter då han även är en mycket duktig fotbollspelare.

Det är med stor glädje vi kan meddela att mottagare av stipendiet från Markus Olssons minnesfond är Melvin Strahl.

Kriterier Markus Olssons minnesfond

Markus Olssons minnesfond instiftades för att hedra minnet av Markus Olsson och varje år på MODO Hockeys årsmöte uppmärksamma en ung målvakt i Västernorrland. Nomineringar till priset kommer efter det första initiala året att ske via klubbarna i regionen som skickar in sina nomineringar till stipendiet där sedan en jury beståendes av målvaktstränare och klubbdirektör i MODO Hockey väljer ut mottagaren av stipendiet.

Kriterier för urval är en spelare som är målvakt och är mellan 13-16 år gammal. Spelaren ska visa upp målmedvetenhet över tid och en vilja och driv att ständigt utvecklas som person och som målvakt. Spelaren ska även vara en god kamrat, ha en positiv inställning och sätta laget i första hand.

MODO Channel från årsmötet

MODO Channel var på plats för att filma hela årsmötet och filmen finns nu på medlemssidorna dit du som medlem hittar genom följande länk.