50 fantastiska år med Björn Skifs i ny show på turné!

18 januari 2018 10:35
Arena

Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar Björn Skifs med publiken på en resa genom sin mer än 50-åriga karriär, live på scen. Med start 8 september åker han på en stor Sverigeturné med en helt ny show som han kallar "Bitar ur mitt liv". Fredag 14 september och Lördag 15 september besöker han Örnsköldsvik och Fjällräven Center.


Missa inte chansen att se och höra en av landets absolut mest folkkära artister när han ser tillbaka på en fantastisk karriär som berört så många.

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, kör och stråkar, berättar Björn Skifs.

Björns bästa bitar

Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro.

– Lust och nyfikenhet har varit drivkraften genom alla år. Att skapa en ny show är alltid spännande och roligt, jag är lika nyfiken som alla andra på hur det ska bli, säger Björn Skifs med ett leende.

Vilka är dina favoriter?

Missa inte chansen att se och höra en av landets absolut mest folkkära artister när han ser tillbaka på en fantastisk karriär som berört så många. Vilka minnen har du till Björns musik? Vilka av Björns bästa bitar ser du mest fram emot?

– En av de vanligaste frågorna jag får från min publik är: "När kommer du hit?". Nu kan jag äntligen svara: "Snart!", avslutar Björn Skifs.

Fredag 14 september och Lördag 15 september besöker han Örnsköldsvik och Fjällräven Center. I Restaurang Victory erbjuder vi middagspaket för dig som vill ha äta en god middag i samband med showen. Vi släpper bordsbokningen fredag 19 januari kl 11,00. Ring oss på 0660-21 66 00 för bokning!

Restaurangpaket: 990 kr/person

Förrätt, varmrätt samt chokladbit & kaffe

Sittplatsbiljett på läktare

Etagepaket: 1 090 kr/person

Förrätt, varmrätt samt chokladbit & kaffe

Etagebiljett, sittplats vid bord

Biljettinformation

Biljettsläpp sker fredag 19 januari klockan 11:00.

Köp din biljett via ticketmaster.se samt 077-170 70 70

Köp din handikappbiljett per telefon 077- 170 70 70

Varmt välkomna till Fjällräven Center!