MODO Hockey möter Skellefteå i J18-kvarten

24 mars 2019 21:10
Junior

När J18-kvartsfinalerna valdes under söndagskvällen så blev det Skellefteå som valde MODO Hockey som motståndare och nu väntar en het matchserie i bäst av tre med start på hemmaplan på torsdag för MODO Hockey.


J18-kvartsfinalerna blev som följer:

Linköping - Örebro

Skellefteå - MODO

Färjestad - AIK

HV71 - Frölunda

"Vi slog dem senast vi mötte dem"

— Det kommer att bli en utmaning att spela mot Skellefteå, inget snack om saken. De är ett hårt arbetande kollektiv som spelar ungefär som Luleå, men är bättre än dem. De får bära favoritstämpeln, men vi har visat att vi kan slå dem, säger Emil Svelander om kvartsfinalmotståndarna och fortsätter:

— Det kommer krävas att vi kommer upp i samma arbetsinsats som i de två matcherna hemma mot Luleå. Dessutom måste vi kombinera det med att vi sätter vårt spel med pucken. Det är få lag som kan matcha vår offensiv när den sitter och om det och arbetsetiken klaffar så är vi riktigt bra.

— Senast vi vann mot dem så var det så vi spelade, vi hade bra energi och vann mycket kamper. Det gäller att bygga på det spelet på torsdag på hemmaplan. Det brukar alltid vara bra och underhållande matcher mot Skellefteå, så vi får hoppas att publiken kommer och stöttar oss på torsdag, avslutar huvudtränare Emil Svelander.

MODO Hockey inleder på hemmaplan med match på torsdag kväll, en match som startar 19:00. Där efter väntar en andra kvartsfinalmatch på bortaplan i Skellefteå på lördag och en eventuell tredje match spelas även den i Skellefteå, då på söndag.