Förlust i länsderbyt
Publicerad: 2021-09-19
Junior
Det blev förlust mot Timrå i J20 Nationell Norra när MoDo Hockey hade säsongens första hemmamatch i Hägglunds Arena. Timrå vann till slut matchen med 7-5 efter att gästerna gjort de fyra sista målen i powerplay.

Efter förra helgens tre matcher på bortaplan för MoDo Hockey var det under söndagen dags för den första hemmamatchen för säsongen, detta när Timrå gästade Hägglunds Arena. Matchen skulle visa sig bli en målrik historia där Timrå hade ledningen efter 20 minuter. När den andra perioden var över var det lika på fyra, detta efter att Timrå kvitterat till 4-4 i slutet av perioden, ett mål som kom i powerplay.

Just powerplay skulle visa sig bli matchavgörande för Timrå som gjorde ytterligare tre mål i den tredje perioden, där samtliga tre målen kom i spel fem mot fyra.

"Spelet i numerärt underläge är inte tillräckligt bra"

— Insatsen idag är inte tillräckligt bra. Vi får varken igång skridskoåkningen och spelet i numerärt underläge är inte bra, sammanfattar huvudtränare Emil Svelander matchen och avslutar:

— Nu har vi alla ett hårt, noggrant arbete framför oss för att göra en bra träningsvecka fram till helgen då tre matcher väntar, där och då ska vi se ut som det lag som vi vill vara igen.

Nästa helg väntar alltså tre nya matcher i J20 Nationell Norra då MoDo tar emot Leksand på fredag och lördag, medan det på söndag är Mora som gästar Hägglunds Arena.