Brolle åker på turné med succéshowen!

27 februari 2018 09:30
Arena

Goda nyheter till dig som gillar ljudet av rockens rötter! Elvis, Cash, The Killer & Me – med Brolle i spetsen – åker på arenaturné nästa vinter. Med en stor ensemble och band kommer publiken att bjudas på en föreställning sprängfylld av rock, pop, gospel, sång, humor och historier om de tre ikonerna Elvis, Johnny Cash och Jerry Lee Lewis (aka The Killer).


Biljettern går at köp på: LiveNation.se

Under hösten och vintern har Elvis, Cash, The Killer & Me gått på Göta Lejon i Stockholm. Sällan har en show fått så stark respons av publiken! På ticketmaster.se får showen rekordhögt publikbetyg på 4,8 av 5. Förutom högt jubel och stående ovationer från fansen så har även kritiker satt höga betyg på Brolles hyllning av de tre ikonerna:

”Grymt underhållande show om tre musikikoner… På ett väldigt snyggt, fiffigt och roligt sätt kopplas musiklegendernas och Brolles uppväxt ihop…Ett svängigt band med en mäktig blåssektion” Jan-Olov Andersson, Aftonbladet 4/5

Brolle slog igenom över en natt när han deltog i ”Popstars” 2001 där han genom sina karismatiska framträdanden och extraordinära rock’n’roll-röst vann svenska folkets hjärtan. Hans första egenkomponerade singel ”Playing With Fire” blev en stor hit och resulterade i ett flertal Grammisnomineringar. Efter flera albumsläpp, inklusive hitsingeln ”Det är Hon” och ett flitigt turnerande, gick han upp på musikalscenen för att spelade huvudrollen i succén ”The Buddy Holly Musical” på Göta Lejon. Under hösten och vintern har vi sett honom i huvudrollen i ”Elvis, Cash, The Killer & Me” och i början av 2019 tar han den hyllade showen med sig ut på arenaturné!

Förbered er på en musikalisk resa genom 1950-, 60- och 70-talet. Spännande, roligt och framför allt massor av ös!

Åldersgräns 13 år

Kvällens schema:

17.30 Insläpp restaurang och logegäster

18.00 Insläpp till entréhall (EJ parkett och läktaringångar)

18.30 Insläpp till pist och parkett

19.30 Showstart

21.15 Slutar showen.

Ingen paus

Bordsbokning

För bordsbokningen i Restaurang Victory Tel: 0660-21 66 00

Etagepaket 1 030:-

Förrätt, varmrätt samt chokladbit och kaffe Etagebiljett sittplats vid bordet

Restaurang 930:-

Förrätt, varmrätt samt chokladbit och kaffe Sittplats på läktare

Showmeny 295:-

Förrätt, varmrätt samt chokladbit och kaffe Du med egen biljett

Välkommen med din bokning!

Tel 0660-21 66 00

[email protected]

Eller boka din plats via modohockey.se