Biljettinformation inför onsdagens hemmamatch
Publicerad: 2019-11-12
Herr
Nästa match för MODO Hockey i HockeyAllsvenskan är på hemmaplan mot Västerås som gästar för match i omgång 20 på onsdag kväll där nedsläpp är 19:00. Vi har prisvärda biljetter i kategorier för ungdomar, familjer och pensionärer - Varmt välkommen på match i Fjällräven Center!

Det är alltid billigare att köpa förköp till MODO Hockeys matcher i Hockeyallsvenskan och SDHL på modo.ebiljett.nu, hos våra ombud eller via telefon hos vår biljettleverantör AXS: 0771- 45 46 00.

Öppettider för bokning av biljetter via telefon är:

Mån-Fre: 09.00-18.00

Lör-Sön: 10.00-14.00

Vid köp av biljetter på matchdag i Hockeyallsvenskan tillkommer det 50kr på varje priskategori om du köper din biljett i biljettluckan på Fjällräven Center (gäller ej ståplats Lumberjacks)

Familjebiljetter och pensionärsrabatt

Barn under åtta år har fri entré till matchen om inte barnet önskar en egen stol utan sitter i medföljande vuxens knä. Ungdomsbiljetter, familjebiljetter och pensionärsbiljetter gäller på sektionerna 206-213 och finns i begränsat antal. Ungdomsbiljetter gäller dig mellan 8-17 år medan familjebiljetter kostar 100kr/biljett och gäller vid köp av minst tre biljetter där minst en person, max två, är vuxna. Max antal familjebiljetter per köp är sex stycken - Kontroll av biljetter sker i entrén.

Handikappbiljetter bokas via MODO Hockeys biljettavdelning, 0660-21 66 10, medan ståplatsbiljetter för Lumberjacks-medlemmar säljs i biljettluckan i samband match för 55kr.

Biljetter finns via modo.ebiljett.nu

Smidigast tillvägagångssätt - Förköp dina biljetter

Vill du köpa biljetter till enstaka matcher är det klart smidigaste sättet att förköpa biljetter via Internet och modo.ebiljett.nu eller via något av våra ombud i Örnsköldsvik med omnejd.

Biljettkassan är öppen matchdag, två timmar innan matchstart. Ett starkt tips för att undvika kö vid arenan i samband med match är att förköpa din biljett. Tänk även på att serviceavgift på 50kr per biljett tillkommer vid köp i Fjällräven Center på matchdag i luckan.

Mer information om biljettköp samt våra fantastiska ombud

Restaurangbokning: 0660-21 66 11 - [email protected]

Platser finns för drop-In i restaurangen och i Guldbaren.

Varmt välkomna på hemmamatch i HockeyAllsvenskan!

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson