Förlust borta mot Leksand
Publicerad: 2020-01-11
Dam
MODO Hockeys match i SDHL under lördagen spelades borta mot Leksand och det blev förlust med 7-2 efter att MODO Hockeys mål gjorts av Gracen Hirschy och Olivia Carlsson.

MODO Hockey hade begett sig till Dalarna för lördagens match mot Leksand i SDHL, en match där MODO Hockey skulle ta ledningen genom Gracen Hirschy efter knappt nio spelade minuter av första perioden. Hirschy höll sig framme och tog hand om den retur som uppstod efter ett backskott.

Leksand skulle dock vända på tillställningen under den första perioden efter två mål och hade ledningen med sig in i paus. Leksand fortsatte att ha ledningen med sig in i andra paus efter att man gjort ett mål i den andra perioden.

Leksand höll undan till seger

MODO Hockey försökte jaga ikapp tvåmålsunderläget i tredje perioden men tidigt i perioden utökade Leksand sin ledning till 4-1 innan MODO Hockey kunde reducera genom Olivia Carlsson efter att hon tagit hand om returen efter att Lore Baudrit gått runt kassen och försökt trä in pucken köksvägen.

Men Leksand var starkare och kunde till slut vinna med 7-2. För MODO Hockeys del väntar nu ny match i morgon då man gästar Brynäs.