Klar seger mot Örnsköldsvik på hemmaplan
Publicerad: 2019-08-23
Herr
MODO Hockey besegrade Örnsköldsvik Hockey i fredagens försäsongsmatch som slutade 7-2 i Fjällräven Center. MODO Hockeys målskyttar i matchen var Kim Rosdahl (2), Patrik Karlkvist, Victor Berglund (2), Fredrik Olofsson och Tommy Enström. Nästa match på försäsongen är Björklöven i Fjällräven Center onsdag 28 augusti.

Fredag kväll i Fjällräven Center innebar försäsongsmöte mellan MODO Hockey och Örnsköldsvik där det var gästerna som svarade för matchens första mål efter deras nyförvärv Alexander Naskov presenterade sig genom att styra in 0-1 i powerplay efter 6:50. Målet kom efter en inledning av matchen som bara var hemmalagets och efter målet fortsatte den matchbilden.

MODO Hockeys kvittering kom efter 18:55 i den första perioden genom Kim Rosdahl innan den andra perioden innebar 2-1 av Patrik Karlkvist i powerplay innan Victor Berglund utöjlde till 3-1 efter 9:01. Skotten efter två spelade perioder var 40-5 där hemmalaget hade bud på betydligt fler mål där bland annat Jonathan Johnson hade ett skott i ribban under powerplay.

MODO gick ifrån ytterligare i tredje

MODO Hockey svarade för fyra raka mål i den tredje perioden där Tommy Enström gjorde 4-1 innan Kim Rosdahl svarade för sitt andra mål i matchen fram till 5-1 i powerplay. Fredrik Olofsson satte sedan en backhand i nät för 6-1 innan Victor Berglund sköt sitt andra i matchen fram till 7-1, det i spel fyra mot fem. Örnsköldsvik fastställde sedan slutresultatet när Eemeli Skantz gjorde 7-2 i spel fem mot tre i slutsekvensen av matchen. Skottstatistiken skrevs till 56-10 i en match som MODO Hockey kontrollerade.

Se reprisen av matchen i MODO Channel som livesände

{!B}

Till MODO Channel

Möte mot Björklöven i SCA 28/8

Nästa hemmamatch i Fjällräven Center på försäsongen spelas onsdagen den 28 augusti när IF Björklöven gästar för att vrida upp temperaturen inför starten av HockeyAllsvenskan. Varmt välkomna på den matchen där biljetter finns ute på modo.ebiljett.nu

Hög tid att skaffa säsongskort

Premiären av HockeyAllsvenskan 2019/2020 sker hemma i Fjällräven Center fredagen den 20 september. Det är med andra ord gott om tid kvar att göra en viktig investering för framtiden och följa oss på resan den kommande säsongen. Ditt stöd behövs på plats och säsongskort är det mest prisvärda sättet att se alla matcher inklusive kvalspel.