Välkommen till Öppet hus

21 maj 2018 14:19
Arena

Välkommen till öppet hus i Fjällräven Center lördagen den 26 maj. Få en inblick i vår dagliga verksamhet från sporten till kansliet och delta i mängder av roliga aktiviteter. Träffa våra spelare och se dem träna, spela bordshockey eller prova skjuta i vårt skott-tält. Det är fri entré och vi bjuder på korv och kaffe samt dryck till barnen!


Den 26 maj hälsar vi er välkomna till Fjällräven Center då MODO Hockey arrangerar öppet hus. Arenan öppnar klockan 11:00 och håller öppet fram till klockan 14:00.

Hela lördagen är fullproppad med roliga aktiviteter. Under dagen tränar herrlaget Inne i arenan på rullande schema där ni besökare när som helst kan titta förbi. Utöver det kommer vi också ge er besökare chansen att utmana spelarna i bordshockey, eller testa hur hårt du kan skjuta en puck i Bauer Hockeys skott-tält.

Intersport har dessutom öppet i butiken i Fjällräven Center där rea råder och du kan passa på att klä upp dig i rött inför den stundande semestern!

Hockeyloppis och gratis korv

Materialförvaltarna har grävt i samtliga förråd och på arenans golv har vi under dagen även en hockey-loppis med allt från skridskor, målvaktsskydd och handskar till träningströjor och alla möjliga hockeyrelaterade saker till loppis-priser. Du kan givetvis även köpa säsongskort till HockeyAllsvenskan och SDHL samt teckna medlemskap i MODO Hockey.

MODOtillSHL.nu är även på plats under dagen där initiativtagarna lottar ut ett säsongskort på sittplats vid 14:00 från scenen till en av de som under dagen bidrar med minst 1000kr till "Återvändarfonden".

Spelare, ledare och personal från MODO Hockeys kansli är på plats under hela dagen för att svara på dina frågor och Evenemangsarenan bjuder på korv och kaffe samt dryck till barnen. Varmt välkomna!