Förlust mot serieledande Skellefteå
Publicerad: 2018-11-18
Junior
MODO Hockey söndagen match mot Skellefteå i J18 Elit Norra med 4-2, efter periodsiffrorna 0-0, 1-3, 1-1. MODO Hockeys målskyttar i matchen var Casper Moberg och Elias Stenman.

MODO Hockey tog sig an serieledande Skellefteå under söndagen i en match som spelades i Husumhallen. Det blev en relativt sömning förstaperiod där det endast sköts 10 skott totalt sett och trots ett power play per lag så blev perioden mållös.

Den andra perioden blev betydligt mer händelserik och publiken skulle få se fyra mål under mittenakten. Matchens första mål kom efter drygt åtta minuter när gästerna tog ledningen genom Isak Saveski.

Skellefteå fortsatte få utdelning på sina chanser och gästerna gjorde både 0-2 och 0-3 innan MODO Hockeys första mål i matchen föll. Målet kom med knappt två minuter kvar av andra perioden och det var Casper Moberg som var målskytten, framspelad av Elias Stenman.

MODO jagade men föll till slut

Elias Stenman, som spelade fram till första målet, tog MODO Hockey närmare målmässigt drygt halvvägs in i tredje perioden då han, framspelad av William Wallinder och Kevin Arvidsson, satte 2-3.

Hemmalaget fortsatte jaga för att få till en kvittering och man hade några chanser att få till den, men när Skellefteå fick chansen i power play i slutet av matchen fastställde man slutresultatet till 2-4.

MODO är kvar på en tredjeplats i J18 Elit Norra och nu väntar närmast ett hett derby då MODO Hockey gästar Örnsköldsvik den 21:a novbember.