Mat och dryck inför onsdagens hemmamatch
Publicerad: 2020-02-24
Arena
MODO Hockey möter Tingsryds AIF hemma i Fjällräven Center onsdag den 4 mars när den sista hemmamatchen i HockeyAllsvenskan 2019/2020 spelas. Vi ser fram emot en spännande och fartfylld match där du kan göra kvällen till en helhetsupplevelse genom att äta innan eller under matchen. Vi har ett brett utbud av både mat och dryck - Varmt välkomna!

Restaurang Victory

I Restaurang Victory går det att äta trerätters för 405 kr. Då ingår sotad lax med picklade grönsaker, örtemulsion, och sojamarinerad forellrom till förrätt. Till varmrätt rödtungabakelse med smörsås, rostad broccoli och dillslungad potatis eller utskuren biff med pumpapure och barolosås som serveras med pommes anna och citrondressad broccolini. Till efterrätt vår variant av äppelpaj i glas med äppelkompott, mascarponekräm och havrecrumble.

Det går även att äta Hockeybuffé med Svenska smaker för 220 kr: Enbärsgravad lax med senapssås smaksatt med gran. Tjälknöl, Potatissallad, Ärtpesto, Saltrostade betor, Rostad potatis. Kalventrecote med sirapsstekt brysselkål, västerbottenostpotatis samt torsk med brynt smör, pepparrot och kapris.

Hockeymålet kostar 169 kr och består av kalventrecote med rostad potatis och sirapsstekt brysselkål.

Vi erbjuder också drop in på barbord i restaurangen i mån av plats. Fråga restaurangansvariga om dagens pris för platsen.

Guldbaren

Guldbaren öppnar för mat- och barförsäljning två timmar innan matchen där det går att köpa MODO-burgaren för 179 kr, Caesarsallad med pankopanerad kycklingfilé för 150 kr samt nachotallrik med köttfärs för 99 kr.

Sportbarer

Besök gärna någon av våra sportbarer, där det också går att beställa båra mat och dryck.

Aspen Colorado - öppnar två timmar innan matchen med barförsäljning.

Locker room - abbonerad fram till matchstart.

Time Out öppnar två timmar innan matchen. Där kan ni beställa dryck samt nachobowl.

Varmt välkomna till en riktig bra kväll i Fjällräven Center!

Biljetter till onsdagens hemmamatch

Boking av bord och information om mat och dryck

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson