Johanna Olofsson förlänger med MODO Hockey
Publicerad: 2016-05-06

MODO Hockey kan idag meddela att backen Johanna Olofsson stannar i klubben då ett nytt kontrakt är skrivet. Detta innebär att Olofsson i höst påbörjar sin tionde säsong i MODO Hockey där hon i Riksserien gjort över hundra poäng. "Att kunna kombinera mina studier i Umeå tillsammans med min fortsatta satsning gjorde beslutet lätt att fortsätta i MODO Hockey", säger Johanna Olofsson.

Johanna Olofsson är assisterande lagkapten i MODO Hockey och stod den gångna säsongen för 16 poäng på 34 matcher i Riksserien. Nu står det alltså klart att det blir en fortsättning för Olofsson i klubben.

- Vi är ett ungt och hungrigt lag som växte allt eftersom säsongen gick och jag ser fram emot att fortsätta den resan tillsammans med de andra tjejerna den kommande säsongen, säger Olofsson och avslutar:

- Att få spela sin tionde säsong i Sveriges finaste förening känns hedrande.

”En ledande spelare både på och av isen”

MODO Hockeys assisterande tränare Björn Edlund är mycket nöjd med beskedet att Olofsson stannar i klubben ytterligare två säsonger.

- Johanna är en ledande spelare både på och av isen som alltid bidrar med 100%. Hon är användbar i alla spelformer och kan logga många minuter då det behövs, säger Edlund och avslutar:

- Det är riktigt roligt att Johanna väljer att fortsätta sin karriär här tillsammans med oss, det är en spelare som är väldigt viktig för oss i lagbygget.

Kontraktet med Johanna Olofsson är skrivet på två säsonger och sträcker sig över säsongen 2017/2018.

Robin Forssén