Tommy Enström säsongsdebuterar på fredag

7 december 2017 17:19
Herr

MODO Hockeys Tommy Enström är tillbaka i spel och finns med i laguppställningen till fredagens bortamatch mot Tingsryd i HockeyAllsvenskan. Efter lång skadefrånvaro vill backen nu blicka framåt. "Jag vill lägga den här tiden bakom mig och istället bara fokusera på att spela hockey igen med grabbarna", kommenterar Enström till MODO Channel.


Tommy Enström har varit med på is och tränat med övriga laget under de två senaste veckorna och är nu redo för comeback till fredagens bortamatch mot Tingsryd.

– Det har hela tiden känts bättre och bättre och jag har gått hårdare och hårdare på träning. Handleden känns bra och starkare och vi har även tillsammans hittat sätt att tejpa den för att få den mer stabil, kommenterade Enström i måndagens intervju med MODO Channel och fortsatte:

– Flåset är det inga problem med och jag har haft hjälp av Jocke Bäckström med skridskoåkningen även under den här perioden. Det har inte varit roligt att sitta på sidan om och titta på under så lång tid och jag är nu riktigt sugen på att vara med på match igen.

Se hela intervjun i MODO Channel Premium.