Biljettinformation inför onsdagens hemmamatch

11 december 2017 10:41
Herr

MODO Hockey tar emot AIK i onsdagens viktiga hemmamatch i HockeyAllsvenskan 2017/2018 där båda lagen ligger på lika antal inspelade poäng. Fira lucia tillsammans med oss i Fjällräven Center!


MODO Hockey tar emot AIK i onsdagen hemmamatch där pucken släpps 19:00. När det gäller sittplatsbiljetter har vi skapat en mer dynamisk prismodell till säsongen 2017/2018 där olika matcher i HockeyAllsvenskan har olika pris. Vi vill skapa en mer jämn publiknivå och få fler att känna möjligheten att gå på hockey.

Priserna gäller även för samtliga sittplatser i arenan vilket innebär att ju tidigare du bokar desto bättre plats kan du välja.

Köp dina biljetter på modo.ebiljett.nu

Förmånliga priser för pensionär, ungdom och familj

Vi har, precis som tidigare år, särskilt förmånliga priser för pensionärer, ungdomar samt familjer som har platser reserverade på sektionerna 206 till 213. Kom ihåg att dessa platser finns i begränsat antal och är populära.

Priset på ståplatsbiljetter är oförändrade och kostar 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdom. För medlemmar i Lumberjacks kan ni som tidigare köpa biljetter för 50 kr i luckan på matchdag mot uppvisande av medlemskort.

Förköp dina biljetter hos våra biljettombud eller på modo.ebiljett.nu - Då undviker ni eventuell kö inför nedsläpp samt serviceavgiften på 25kr/biljett som tillkommer i luckan på matchdag.

Varmt välkomna till Fjällräven Center!