Tillsammans mot ytterligare 100 år
Publicerad: 2020-09-28
Nyhet
MODO Hockey firar 100 år under 2021 och för att föreningen ska stå stark i 100 år till behöver vi tillsammans ta oss igenom de utmaningar som nu väntar. Under måndagen svarade MODO Hockeys VD Johan Widebro på frågor i MODO Channel och #viärmodo lanserades med olika sätt att visa stöd till föreningen.

Det är märkliga förutsättningar inför säsongsstarten av HockeyAllsvenskan 2020/2021 där det just nu endast tillåts 50 personer på plats i premiären som väntar på lördag den 3 oktober, där pucken släpps 15:00. Under måndagen direktsände MODO Channel med MODO Hockeys VD Johan Widebro där alla tittare fick ställa frågor om nuläget i föreningen. Under den sändningen presenterades även #viärmodo med olika sätt att stödja MODO Hockey under pågående pandemi med Covid 19:

Medlem i MODO Hockey

Det bästa sättet att visa sitt MODO-hjärta är att vara medlem i föreningen. Medlemskap i MODO Hockey inkluderar rösträtt på årsmötet, MODOiten säsongsguide inför säsongen, erbjudanden för medlemmar och rabatterat pris på MODO Channel Premium. När du tecknar ett medlemskap i MODO Hockey ger du ett direkt bidrag till hela verksamheten. Bli medlem nu, eller värva en vän, före 30 september för att få säsongsguiden MODOiten i tryckt format hem till din brevlåda!

Läs mer och bli medlem i MODO Hockey

Soffbiljett - Din digitala matchbiljett

MODO Hockey fortsätter på den inslagna vägen där den HockeyAllsvenska finalen 2019/2020 var startskottet för de så kallade "Soffbiljetterna" som sedan gett eko i sportvärlden. De digitala matchbiljetterna startar nu om inför säsongen 2020/2021 där du via MODO Hockeys biljettsida modo.ebiljett.nu kan köpa Soffbiljetter till MODO Hockeys samtliga hemmamatcher i SDHL och HockeyAllsvenskan.

Observera att köp av Soffbiljetter inte medger något inträde till matcherna utan endast är ett sätt att visa stöd för MODO Hockey.

Till modo.ebiljett.nu för köp av Soffbiljetter

Swisha till modotillshl.nu

Det går även fortsättningsvis att skänka en gåva via swish till fonden modotillshl.nu där det för närvarande är insamlat 1,7mkr. Fondens medel går oavkortat till MODO Hockeys spelartrupp i HockeyAllsvenskan och du swishar valfritt belopp till 123 540 02 70 eller genom att besöka modotillshl.nu

{!B}

Till MODO Channel

Ta del av allt utökat innehåll i MODO Channel Premium

MODO Channel är MODO Hockeys web-TV där du kan följa våra representationslag på nära håll med intervjuer inför alla matcher i SDHL och HockeyAllsvenskan. De klippen kan du se utan kostnad, men genom att teckna abonnemang i MODO Channel Premium får du även tillgång till oerhört mycket mer!

Vad sägs om försäsongsmatcher vi direktsänder, samtliga reportage och intervjuer och även det populära "Eftersnack" direkt efter herrlagets matcher på hemmaplan och andra utvalda matcher under säsongen? Du ser även bakom kulisserna-material, direktsända isträningar och mycket annat. Allt detta får du med ett MODO Channel Premium-abonnemang, samtidigt som du stöttar MODO Hockey.

Klicka här för att teckna MODO Channel Premium

Vårt varmaste tack för allt engagemang

MODO Hockey är föreningens medlemmar, supportrar, sponsorer och säsongskortsinnehavare. Vi vill passa på att skicka vårt varmaste tack till alla er och till alla MODOiter som visar engagemang och stöttar föreningen i dessa tider.

Tack!

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson