Välkomna att hämta ut era Supererbjudanden i Fjällräven Center
Publicerad: 2015-05-27

Ett stort tack till alla er som passade på att teckna Supererbjudandet hos MODO Hockey för ett säsongskort till SHL 2015/2016. Era säsongskort tillsammans med Arenakort, eller en Replica med inbyggt säsongskort, finns nu att hämta i Fjällräven Center.

Supererbjudandet är det mest populära alternativet när det gäller säsongskortsplatser. MODO Hockey premierar de som bestämmer sig tidigt för att stötta oss i vått och torrt där Supererbjudandet är ett förmånligt sätt att skaffa din egen stol i Fjällräven Center. Erbjudandet löpte ut den sista april och nu finns samtliga kort att hämta i Fjällräven Center.

Ert säsongskort, ett matchkort laddat med ytterligare fem matcher, ett Arenakort samt valet att vid nytecknande istället välja en matchtröja med inbyggt säsongskort finns nu att hämta i receptionen på Fjällräven Center som har öppet alla vardagar mellan 08:00-15:00. Ta med er legitimation!

Eftersom ett Arenakort laddat med 500kr ingick i årets Supererbjudande vill vi i största möjliga mån undvika att skicka ut samtliga försändelser via post. Har du ingen som helst möjlighet att besöka oss under de närmsta 115 dagarna som återstår till SHL-premiären hemma mot Karlskrona den 19 september ber vi dig att kontakta oss på [email protected] eller 0660-759 00.

Har du ännu inte tecknat ett säsongskort hittar du mer information här om det aktuella erbjudandet.

Varmt välkomna till Fjällräven Center!

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson