Event- och Hospitalitychef till Fjällräven Center
Publicerad: 2019-02-14
Nyhet
Vi söker nu en Event- och Hospitalitychef som brinner för att vara en del av att utveckla verksamheten i vår arena. Rollen innebär att vara huvudansvarig för event-, restaurang-, kök-, bar-, kiosk- och konferensverksamheten men även att du är vårt ansikte utåt när det gäller att marknadsföra arenan mot våra kunder och du driver utvecklingen av koncept, event, kundservice och kvalitet för samtliga evenemang som genomförs.

MODO Hockey äger och driver Fjällräven Center via det helägda dotterbolaget Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB. I Fjällräven Center kan utöver elithockey även större evenemang arrangeras i form av konserter, mässor, festmiddagar, konferenser, teambuildings och kick-offer. Med våra varierade ytor och lokaler kan vi erbjuda ett brett spektra av lösningar på det evenemang.

Vi söker nu en Event- och Hospitalitychef som brinner för att vara en del av att utveckla verksamheten i vår arena. Rollen som Event- och Hospitalitychef innebär att vara huvudansvarig för event-, restaurang-, kök-, bar-, kiosk- och konferensverksamheten i arenan. Det innebär också att du är vårt ansikte utåt när det gäller att marknadsföra arenan mot våra kunder och du driver utvecklingen av koncept, event, kundservice och kvalitet för samtliga evenemang som genomförs i arenan. Rollen innefattar budget- och resultatansvar samt personalansvar för 10 fast anställda samt flertalet timanställda. En viktig del av arbetet är att ha ett nära samarbete med de övriga avdelningarna Sport, Marknad, Försäljning, Ekonomi och Arenadrift. Som Event- och Hospitalitychef ingår du i MODO Hockeys ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Vem är du?

Evenemangsarenan söker dig som brinner för utveckling, är utåtriktad och ser affärsmöjligheter. Du har ett högt kundfokus, är lösningsorienterad och förstår vikten av god service och gästvänlighet. Som en del i ledningsgruppen har du även förmågan att se och förstå hur strategiska beslut påverkar verksamheten på lång sikt. Du trivs i kontakten med människor och har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer. Du är trygg i dig själv och bygger ditt ledarskap på tydlighet och delaktighet.

Kvalifikationer

Du har minst 3 års erfarenhet från ledande befattningar inom områden som evenemang, arena, hotell, konferens, restaurang eller liknande. Du har erfarenhet från produkt- och konceptutveckling samt att driva evenemang från start till mål. Du ska ha en god strategisk förmåga samt erfarenhet från ledningsarbete. Du är van att arbeta i affärssystem och förstår vikten av uppföljning via nyckeltal. Utbildning inom hospitality, konferens, kundservice, hotell, turism eller liknande är meriterande.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid men oregelbunden arbetstid förekommer

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök i form av cv och personligt brev redan idag, sista ansökningsdag är 2019-03-05. Du söker tjänsten via www.onepartnergroup.se där det även finns ytterligare information.