Tävla med din Soffbiljett tillsammans med Polercentrum

18 oktober 2020 13:45
Nyhet

Endast 50 personer får vara på läktarplats, men genom det otroliga stöd som visats har vi med oss betydligt fler MODOiter än så i Fjällräven Center! Soffbiljetter går fortsatt att köpa via modo.ebiljett.nu och Swish till matcherna i SDHL och HockeyAllsvenskan - Med din Soffbiljett kan du dessutom vara med och tävla den här veckan tillsammans med Polercentrum!


MODO Hockey fortsätter på den inslagna vägen där den HockeyAllsvenska finalen 2019/2020 var startskottet för de så kallade "Soffbiljetterna" som sedan gett eko i sportvärlden. De digitala matchbiljetterna startar nu om inför säsongen 2020/2021 där du via MODO Hockeys biljettsida modo.ebiljett.nu kan köpa Soffbiljetter till MODO Hockeys samtliga hemmamatcher i SDHL och HockeyAllsvenskan.

Du kan fortsättningsvis även swisha en gåva till MODO Hockey och det gör du via modotillshl.nu och numret 123 540 02 70.

Observera att köp av Soffbiljetter inte medger något inträde till matcherna utan endast är ett sätt att visa stöd för MODO Hockey.

Till modo.ebiljett.nu för köp av Soffbiljetter

Möjlighet att tävla vid köp av Soffbiljett

Med start under den förra veckan har vi fantastiska företag och sponsorer som ger alla som köper Soffbiljetter möjligheten att vara med i tävlingar. Förra veckan vann Max Eriksson 15 000 kr i ett presentkort från Stegbo Möbler, med följande motivering efter att ha svarat rätt på frågan när MODO Hockey bildades som förening.

"Vi alla känner givetvis en stor besvikelse över hur föregående säsongen avslutades och en enorm revanschlusta har växt sig starkare att avsluta den resa vi påbörjat med ett återtåg till Sveriges finrum i ishockey. Att inte kunna få vara på plats för att stötta laget i mitt hjärta svider något oerhört."

"Jag hoppas på att få vinna en ny soffa från Stegbo möbler för att kunna bjuda hem vänner och tillsammans hemifrån fortsätta heja fram MoDo till segrar fram tills att förhoppningsvis någon gång framåt vårkanten återigen vara på plats i rävlyan och dela glädjen och kärleken med alla andra fantastiska supportrar vi har och med spelarna på isen och förhoppningsvis ro vårt gemensamma dröm i hamn - SHL 2021/2022!"

Den här veckan är det Polercentrum som anordnar tävling tillsammans med MODO Hockey. Polercentrum stöttar MODO Hockey och Soffbiljetterna genom att lägga en DITEC® Ceramic Ultra lackbehandling samt en helrekond invändigt av bilen i potten den här veckan. Vinsten har ett värde av 15 000 kr!

Skänker du en Soffbiljett till någon av MODO Hockeys matcher under vecka 42 i SDHL och/eller i HockeyAllsvenskan kan du vara med och tävla. Du mailar svaret på frågan: Vilket år startade MODO Hockey damlag? Du motiverar även varför du ska vinna en lackbehandling av din bil och mailar detta till [email protected]

Full fart i MODO Channel inför och under helgen

Inför matchen på fredag och söndag i HockeyAllsvenskan direktsänder MODO Channel programmet "Uppsnack" som alltid startar en timme innan nedsläpp. Efter SDHL-matchen på söndag direktsänds Eftersnack och så även efter de med intervjuer och analyser och Eftersnack sänds även efter båda matcherna i HockeyAllsvenskan.

Till MODO Channel

Utlottning av 50 biljetter

Till hemmamatcherna fredag och söndag har 50 matchbiljetter per match nu lottats ut och vinnarna bland alla de som har säsongskort har kontaktats via e-post. Dubbelkolla därför gärna din mailbox för inkommande mail från [email protected]!

Tack för allt stöd och engagemang!