Matchtröjans dag i mötet mot Luleå Hockey 30/12
Publicerad: 2015-12-18

När MODO Hockey tar emot Luleå Hockey på hemmaplan den 30 december är det även Matchtröjans dag i Fjällräven Center. Det innebär att alla besökare uppmanas ta på sig en matchtröja, gammal som ny, när man besöker matchen för chansen att vinna en signerad replika från MODO Hockey. Dessutom har Intersport en tryck på plats innan och under matchen där du kan beställa valfritt tryck av namn och nummer när shoppen har specialpris på årets matchtröjor!

Besök matchen mellan MODO Hockey och Luleå Hockey den 30 december i Fjällräven Center där årets sista match även innebär Matchtröjans dag. Besök matchen och ta en bild av sig själv i matchtröjan på plats i arenan. Tagga den sedan i valfri social media med #matchtrojansdag. Använd även gärna #modose och #fjällrävencenter när du är på plats och tar bilder under matcher i Fjällräven Center!

När du fotat dig själv i en matchtröja under MODO Hockey-Luleå Hockey är du med och tävlar om signerade MODO Hockey-replikor där vi ser fram emot alla kreativa bidrag!

Tryck namn och nummer hos Intersport

Intersport-butiken i Fjällräven Center har dagen till ära även specialpris på årets replikor inklusive tryck av valfritt namn och nummer. Butiken har en tryck på plats och kan leverera den tryckta tröjan under pågående match.

Köp biljett till mötet mellan MODO Hockey - Luleå Hockey 30/12

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson