Premiär för MODO Hockeys tredjetröja i HockeyAllsvenskan
Publicerad: 2018-10-18
Herr
På fredag är det inte bara Hockeyfredag och full fart i Fjällräven Center, det är även premiär för den matchtröja som supportrar röstade fram till säsongens tredjetröja. Souvenirer kommer även att finnas tillgängliga hos Intersport i samma stil som matchtröjan från säsongen 1986/1987.

Under sommaren och försäsongen hade MODO Hockey en omröstning för vilken tidigare matchtröja som skulle användas som tredjetröja säsongen 2018/2019 i HockeyAllsvenskan. Efter ett stort engagemang på mässor, vid aktiviteter och inte minst på modohockey.se stod det sedan klart att vinnaren med 41% av rösterna blev matchtröjan från säsongen 1986/1987.

Läs mer om omröstningen

Det är nu på fredag dags för premiär av matchtröjan som kommer att användas under Hockeyfredag i Fjällräven Center den här säsongen. Var på plats när MODO Hockey skrinnar in på isen i matchstället för första gången sedan säsongen 1986/1987!

Biljetter till MODO Hockey - IK Pantern

Souvenirer hos Intersport

Med premiär på fredag finns den tredje matchtröjan även i en exlusiv variant hos Intersport i arenashoppen som även erbjuder en halsduk samt en mössa i limiterad utgåva. Mössan och halsduken finns redan nu att beställa på Intersport.se

Retro-mössan på Intersport.se

Retro-halsduk på Intersport.se

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson