Biljettinformation inför söndagens familjedag
Publicerad: 2018-02-07
Herr
På söndag är det familjedag i Fjällräven Center när arenan öppnar 14:00 inför nedsläpp som sker 16:00 när MODO Hockey möter Vita Hästen i HockeyAllsvenskan. Sittplatsbiljetter kostar 149kr och familjebiljetter 100kr där vår maskot Humlan finns på plats innan nedsläpp och Restaurang Victory har familjebuffé. Välkomna!

När det gäller sittplatsbiljetter har vi skapat en mer dynamisk prismodell till säsongen 2017/2018 där olika matcher i HockeyAllsvenskan har olika pris. Vi vill skapa en mer jämn publiknivå och få fler att känna möjligheten att gå på hockey!

Priserna gäller även för samtliga sittplatser i arenan vilket innebär att ju tidigare du bokar desto bättre plats kan du välja.

Köp dina biljetter hos våra ombud eller på modo.ebiljett.nu

Förmånliga priser för pensionär, ungdom och familj

Vi har, precis som tidigare år, särskilt förmånliga priser för pensionärer, ungdomar samt familjer som har platser reserverade på sektionerna 206 till 213. Kom ihåg att dessa platser finns i begränsat antal och är populära.

Priset på ståplatsbiljetter är oförändrade och kostar 100 kr för vuxen och 50 kr för ungdom. För medlemmar i Lumberjacks kan ni som tidigare köpa biljetter för 50 kr i luckan på matchdag mot uppvisande av medlemskort.

Familjeerbjudande i Restaurang Victory

Ta med hela familjen på match när Restaurang Victory har ett förmånligt familjeerbjudande. Matchbiljetter och buffé med hamburgare och panpizza:

Vuxen 249kr

Barn upp till 12 år 175kr

Erbjudandet gäller max 2 vuxna och minst 1 barn där erbjudandet även gäller vid arenans etagebord där familjen kan sitta och se hela matcheen. Boka bord via bordsbokningen här på modohockey.se eller maila [email protected].

Välkomna på match!

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson