Bildspel från ispremiären 2018/2019
Publicerad: 2018-08-09
Nyhet
MODO Hockey hade ispremiär under onsdag kväll och fotograf Håkan Nordström var på plats när juniorlag, damlag och herrlag presenterades för att sedan spela internmatch. Stort tack till alla som var på plats i Fjällräven Center! Missade du tillställningen finns allting att ta del av i efterhand i MODO Channel Premium.

MODO Hockeys J18 och J20 inledde kvällen med att presenteras på isen innan lagen spelade internmatch där J20 gick segrande med 1-0 efter 20 minuters spel. Efter en uppskattad autografskrivning för damlaget intog de isen tillsammans med damjuniorerna och spelade en uppvisningsmatch där det vita laget vann efter straffläggning.

MODO Hockeys trupp för HockeyAllsvenskan 2018/2019 var sedan på plats i entréhallen för att skriva autografer. Spelarpresentationen följdes sedan av en målrik match där lag röd vann med 4-2 efter flera fina individuella prestationer.

Tack till alla som var på plats under kvällen i Fjällräven Center, missade du någonting finns nu repris av MODO Channel Premiums direktsändning.

{!A}

Till MODO Channel för fler sändningar och inslag

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson