Skills Competition flyttas fram
Publicerad: 2020-09-08
Nyhet
Den populära Skills Competition där MODO Hockeys två representationslag möts i fyra mixade lag skjuts på framtiden. När det tidigt stod klart att ispremiären uteblev på grund av Covid 19 planerades istället att tävlingen skulle hållas senare och endast som en TV-sändning i MODO Channel. Nu är det dock beslutat att Skills Competition flyttas fram till ett senare tillfälle under säsongen.

Ispremiären innebär traditionellt autografskrivning, presentation av våra juniorer och en internmatch mellan J18-J20 men även att fyra mixade lag med herr- och damspelare gör upp i Skills Competition. När publik över 50 personer inte är tillåtet på publika arrangemang är beslutet nu taget att skjuta Skills Competition på framtiden.

En stor del av anledningen att MODO Hockey anordnat den lekfulla tävlingen i snabbast åkning, hårdast skott och ytterligare moment är för att alla ska få chansen att träffa sina idoler. Autografskrivningen och möjligheten att vara med på isen tillsammans med spelarna efter avslutad tävling har tillhört höjdpunkterna på dagen och när den delen av arrangemanget inte är möjlig kommer inte Skills Competition att äga rum innan säsongsstart.

Vi ser fram emot att träffa er supportrar så vi hoppas kunna återkomma med ett datum under säsongen där vi kan genomföra det här tillsammans. Vi saknar er!

Se förra säsongens Skills Competition i MODO Channel som frivisning

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson