Mat och dryck inför fredag - Fullbokat i restaurangen
Publicerad: 2019-11-20
Arena
Det är fullbokat i restaurangen till fredagens hemmamatch i HockeyAllsvenskan, men drop-in är möjligt för mat i sportbaren Aspen samt i Guldbaren. Som vanligt på Hockeyfredag är det After Work från 16:00 och Efterfest med livemusik i entréhallen! Bandet "No Comments" spelar efter slutsignalen i matchen mellan MODO Hockey och AIK.

På fredag släpps pucken 19:00 i matchen mellan MODO Hockey och AIK, men Fjällräven Center öppnar redan från 16:00 med After Work. Drop-In för mat finns i entréhallen och Guldbaren samt en trappa upp i sportbaren Aspen.

Meny Guldbaren

Guldbaren öppnar för mat- och barförsäljning tre timmar innan matchen där det går att köpa MODO-burgaren för 169 kr, Caesarsallad med pankopanerad kycklingfilé för 145 kr samt nachotallrik med köttfärs för 95 kr eller nachobowl för 45 kr (AW).

Hockeymålet i Aspen

Kyckling med spenat, pecorino-ost och rostad potatis är fredagens Hockeymål som kostar 169 kr i sportbaren Aspen.

Sportbarer under fredagens match

Aspen, öppnar från 17:00 med Hockeymålet

Guldbaren, öppnar från 16:00 med mat och dryck (drop-in)

Lockerroom, abbonerat för partners och öppnar från 17:00

Supporterbaren, öppnar från 17:30

High Coast bar, öppnar från 17:30

Time Out, hela öppen från 17:00

Fullbokat i restaurang Victory

Trycket på bokningar i restaurangen är högt och det är fullbokat till fredagens match mot AIK samt kommande matcherna mot Timrå (29/12) samt Björklöven (29/1). Vill du vara säker på dina platser till kommande matcher rekommenderar vi att du redan nu bokar ditt bord via MODO Hockeys hemsida.

Press och kommunikation, MODO Hockey Evenemangsarenan