Tvåårskontrakt för Maja Grundström

28 april 2021 12:05
Dam

MODO Hockey kan idag presentera att Maja Grundström är klar för de två kommande säsongerna. ”Maja går ut hockeygymnasium nu och väljer att fortsätta sin karriär hos oss, vilket vi är väldigt glada för”, kommenterar Björn Edlund.


Björn Edlunds lagbygge fortskrider och nästa pusselbit är Maja Grundström som skrivit ett kontrakt för de två kommande säsongerna. Maja debuterade i representationslaget redan som 16-åring och har sedan blivit en stabil kugge i laget.

– Maja är en powerforward med näsa för målet. Hon är en målskytt som är stark i närkamperna och vill gärna sticka in näsan där det hettar till. Hon är heller inte rädd för att gå i bräschen när det kommer till arbetet framför motståndarnas mål. Vi är väldigt glada att hon vill fortsätta sin utveckling hos oss, kommenterar Björn Edlund.

”Ett självklart val”

Maja går ut hockeygymnasiet i vår och för henne fanns det ingen tvekan om att fortsätta att spela i MODO Hockey.

– Det var ett självklart val att stanna i MODO, det är klubb som utvecklat mig från den första dagen jag klev in i Fjällräven Center. Jag trivs fantastiskt bra och vill vara med på resan framåt, kommenterar Maja Grundström.

Under den föregående säsongen producerade hon 10 poäng under 36 matcher fördelat på åtta mål och två assist. Något som Maja vill ta till nästa nivå under den kommande säsongen.

– Nästa säsong är siktet inställt på att utveckla min klubbteknik för att kunna skapa mer och bättre lägen och komma snabbare till avslut. Självklart fortsätta med ett hårt arbete och göra mina medspelare bättre, säger Maja och fortsätter:

– Jag ser redan fram emot nästa säsong med mycket glädje och hårt arbete. Förhoppningsvis får vi även ha publik på läktarna som ger en extra krydda till matcherna!

Kontraktet är skrivet över de två kommande säsongerna.

Kontraktsöversikt 2021/2022