Förlust i säsongens sista match
Publicerad: 2021-03-14
Det blev förlust i säsongens sista match när MODO Hockey gästade BIK Karlskoga i Nobelhallen. Till slut skrevs slutsiffrorna till 4-0 för hemmalaget och MODO Hockey vill nu passa på att tacka alla våra fans, våra sponsorer och alla ni som under säsongen stöttat oss.

Säsongens sista match i HockeyAllsvenskan för MODO Hockey spelades på bortaplan mot BIK Karlskoga och det blev till slut hemmalaget som drog det längsta strået och vann matchen med 4-0.

Karlskoga var genomgående starkare och man tog också ledningen i matchen drygt sex minuter in när Linus Karlsson hittade rätt bakom Tex Williamsson i MODO Hockeys mål från högerkanten.

Karlskoga vann skotten i den första perioden med 17-7 men MODO Hockey skulle komma tillbaka i den statistiken i den andra perioden då gästerna vann skotten med 12-7, men det var ändå Karlskoga som skulle göra målen.

Karlskoga gick ifrån i början av andra

De båda målen kom inom loppet av två minuter i inledningen av mittenakten när först Gustaf Thorell gjorde 2-0 och Alexander Leandersson kort därefter gjorde 3-0.

MODO vann även skotten i den tredje perioden men det var åter igen Karlskoga som fick jubla då de med 24 sekunder kvar av matchen fastställde slutresultatet till 4-0.

MODO Hockey vill här och nu passa på att tacka alla våra trogna fans, alla våra sponsorer och alla ni som stöttat oss genom den här säsongen. Nu ser vi fram emot att få ha er på läktarna igen när vi tar nya tag kommande säsong.