MODO Hockey söker Marknadskoordinator samt Privatsäljare

10 juli 2019 21:55
Arbetstillfällen

MODO Hockey söker två personer - En Marknadskoordinator som kan lyfta vårt varumärke och vara med att bidra till ett ökat intresse för MODO Hockey samt en hungrig Privatsäljare för att förbättra vår publikutveckling. Läs mer om tjänsterna här och om hur du ansöker!


MODO Hockey söker Marknadskoordinator

Är du en person som brinner för att utveckla varumärken och vet hur man skapar efterfrågan på marknaden? Då är det här en tjänst för dig. Vi söker nu en Marknadskoordinator som kan lyfta vårt varumärke och vara med att bidra till ett ökat intresse för MODO Hockey.

Som Marknadskoordinator i MODO Hockey kommer du att ansvara för utvecklingen av vårt varumärke. Det innebär ansvar för marknadsföring, kampanjer, matchteman, arenaupplevelse, merchandise samt marknadsaktiviteter ute i samhället och tillsammans med våra partners.

Rollen innebär inget personalansvar, den ingår i avdelningen Försäljning & Marknad och rapporterar direkt till VD.

Kvalifikationer Marknadskoordinator

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från strategiskt eller operativt marknadsarbete. Du är van att jobba utifrån en marknadsplan, förstår vad som attraherar människor, är kreativ och inte rädd för att själv genomföra aktiviteter. Du är en god relationsbyggare och förstår vikten av god kommunikation och dialog såväl internt som externt. Utbildning inom marknadsföring, varumärkesbyggnad och kommunikation är meriterande.

Läs mer om tjänsten och ansök via One Partner Group

MODO Hockey söker Privatsäljare

Är du en hungrig säljare som vill vara med på resan att lyfta MODO Hockey tillbaks mot SHL. Vi ska nu förbättra vår publikutveckling och söker därför en Privatsäljare.

Som privatsäljare i MODO Hockey kommer du att ansvara för försäljningen av våra säsongskort och biljetter till privatkunder. I rollen ingår också ansvaret att utveckla samarbetet med biljettombud samt kommunicera med kunderna via telefon, mail och biljettsystem. Du ansvarar också för planering, schemaläggning och bemanningen av timanställda i biljettkassan vid matcher och event.

Kvalifikationer Privatsäljare

Vi söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning via telefon, mail eller personliga besök. Dina styrkor är att förstå kundens behov och snabbt omsätta det i ett erbjudande. Du kommer aktivt bevaka försäljningen av varje event och göra aktiviteter kopplat till detta. Du ska ha vana av att jobba med såväl nyförsäljning som merförsäljning och du gillar utmaningar i din vardag. Du är stresstålig, kan jobba i ett högt tempo och du brinner för att vara en del i vår framgång. Utbildning inom försäljning, kundservice och CSR-försäljning är meriterande.

Läs mer om tjänsten och ansök via One Partner Group

Frågor?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Widebro, VD MODO Hockey på tel. 070-617 98 24 eller via mail till [email protected] Har du frågor kring själv rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup på tel. 0660-689 602 eller via mail [email protected]