Välkomna till Örnsköldsviks nya sommarfest

25 april 2016 16:15

Örnsköldsviks nya sommarfest går under namnet Örnsköldsvik-Kalaset och är en heldag och kväll för hela familjen fylld med roliga aktiviteter samt underhållning av högsta kvalitet från några av Sveriges hetaste artister. Lördagen den 23 juli brakar vi lös i sommarnatten!

Örnsköldsvik-Kalaset är en helt ny sommarfest som kommer att äga rum på kajen utanför Fjällräven Center. Kalaset kommer att passa dig och hela familjen med roliga aktiviteter för alla åldrar. Utöver den stora utomhusscenen kommer det här att finnas ett stort öltält, möjlighet att köpa BBQ-menyer och iskalla sommardrinkar samt att det arrangeras spännande tävlingar och underhållning av högsta sommarklass.

Miriam Bryant

Kalaset har äran att få besök av Miriam Bryant som var en av de tongivande deltagarna i "Så mycket bättre" på TV4 2015. Sedan dess har hon lyckats med bedriften att ha första, andra och tredjeplatsen på Svensktoppen, något som aldrig tidigare hänt i programmets historia. Med hits som "Allt jag behöver" och "Ett sista glas" tror vi att hon kommer att skapa stora vågor på fjärden denna afton!

Lyssna in dig på Miriam Bryant på Spotify.


Matthews Green

Den stora utescenen kommer även att besökas av Matthews Green. Green är ännu lite av en doldis här i Sverige men har redan gjort karriär i Europa, Asien och Afrika med sitt reaggeinfluerade sound. Mattews Green kommer från Västerås och har skrivit musik till några av Sveriges störa hip hop-, pop- och reaggeartister. Han sköna sound från albumet JudgementDay kommer att sätta tonen för denna sommarafton!

Lyssna in dig på Matthews Green på Spotify.


Ulrik Munther

Kalasets andra artist för kvällen är Ulrik Munther. Munther är aktuell med sitt nya album "Allt jag ville säga" som släpps i maj månad och låtarna har han skrivit tillsammans med vännen Jonas Gardell vilket resulterat i Ulriks första album på svenska.

Lyssna in dig på Ulrik Munther på Spotify.


Lucas Simonsson

Kalaset hälsar även komikern Lucas Simonsson välkommen! Han kommer och lirar med sitt party-DJ-set, bland annat med sina egna låtar inklusive "Toffla", samt även framträder några av sina bästa sketcher. Detta får ej missas!

Kolla in Lucas Simonsson på Youtube eller In och gilla på Facebook!


VIP-hylla med Daniel Lakatosz

VIP-hyllan får denna sommar besök från Daniel Lakatosz som knep andraplatsen i 2016 års upplaga av Sveriges Mästerkock. Daniel kommer från Haninge, är 27 år gammal och jobbar just nu som hovmästare på Berns Asiatiska.

Under Kalaset kommer Daniel att tillaga och servera sina egna somriga snittar till våra gäster på VIP-hyllan. Till snittarna serveras ett utvalt bubbel som får smakerna att ”poppa”.

VIP-hyllan erbjuder Kalasets bästa platser med fantastisk utsikt över festområdet, scenen och fjärden. Gästerna har möjlighet att gå mellan hyllan och festområdet, samt att de får chansen träffa de artister som uppträder då de kommer upp till balkongen för en meet and greet efter sina respektive framträdanden. VIP-paketet kostar 995 kr/person.


Biljetter

Förköp din biljett redan idag hos MODO Hockeys biljettombud, via MODO Hockeys biljettavdelning i Fjällräven Center eller online via MODO Hockeys biljettsystem.

Öppettider: 4 juli - 29 juli
måndag-onsdag 13:00-17:00
torsdag-fredag 10:00-14:00

Entrébiljett, förköp

Vuxen Ungdom (13-17 år) Barn (upp till 13 år)
250 kr 175 kr 125 kr

Serviceavgift 25 kr tillkommer vid förköp.

Entrébiljett, dörren

Vuxen Ungdom (13-17 år) Barn (upp till 13 år)
350 kr 225 kr 175 kr

VIP-paket

Vuxen, 995 kr
I priset inkluderas snittar, bubbel och vistelse på Fjällräven Centers balkong med fantastisk utsikt över festområdet, scenen och fjärden. Du får även träffa artisterna som uppträder i en meet and greet då de besöker balkongen efter sina respektive framträdanden.


Boende

Få boende och biljett i samma paket hos Elite Plaza Hotel!


Kontakt

Per Karlsson
070-542 70 20
[email protected]

Örnsköldsvik-Kalaset har skapats ur ett samarbete mellan Karlsson&Norberg och Evenemangsarenan i Örnsköldsvik AB. In och gilla Kalaset på Facebook!