Pär Styf inför fredagens hemmamatch
Publicerad: 2019-11-14
Herr
MODO Hockey möter Kristanstad på fredag kväll när Hockeyfredag är tillbaka i Fjällräven Center. Hemmalaget siktar på att utöka sin segersvit: "Kristianstad spelar med en hög fart så det kommer mest troligt att bli en rolig match att följa. Vi hoppas på mycket publik till Fjällräven Center", kommenterar MODO Hockeys assisterande tränare Pär Styf inför hemmamatchen.

MODO Hockey kommer senast från seger i onsdagens hemmamatch mot Västerås där 0-1 efter den första perioden vändes till seger med 7-3. Jonathan Johnson blev tvåmålskytt i matchen där Kalle Jellvert svarade för säsongens första mål och segern innebar MODO Hockeys elfte raka match med tre poäng.

– I den andra perioden kom vi ut mer taggade och med bättre fart och större noggrannhet. Spelet i defensiven var inte dåligt men vi hamnade i lägen där vi var lite väl omständliga och tog för lång tid på oss. Men det var i det stora hela helt klart godkänt, kommenterar MODO Hockeys assisterande tränare Pär Styf till MODO Channel och fortsätter:

– Idag var det frivillig isträning där vi hade ett mer teknikbetonat pass för att skallarna ska vara så fräscha som möjligt fram till juluppehållet. Det här var en bra chans till det och Albin Eriksson var med på isen och såg bra ut där han är en teknisk och skicklig spelare.

"Ett bra lag som överraskat många"

Kristanstad är nykomlingar i HockeyAllsvenskan för 2019/2020 och på fredag sker andra mötet för säsongen med MODO Hockey. Det första spelades i omgång 9 i Kristianstad Ishall där en jämn match slutade 2-3 till MODO Hockey. Kristianstad ligger för närvarande på sjunde plats i tabellen med 28 inspelade poäng och kommer senast från en övertidsförlust mot Södertälje på bortaplan. Laget har tre segrar på de fem senaste matcherna.

– Kristianstad är ett bra lag som verkar ha överraskat många. Men vi har koll på dem och vet att de har god diciplin, kommenterar Pär Styf till MODO Channel avslutningsvis.

{!B}

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Albin Eriksson är inlånad från Skellefteå AIK och är redo för spel omgående. Han är med i laget som i övrigt tas ut på matchdagen.

Hockeyfredag med AW och Efterfest

Hockeyfredag är tillbaka vilket betyder att Fjällräven Center öppnar 16:00 för After Work samt att entréhallen är öppen efter slutsignalen där det sker Efterfest med livemusik. Bandet Freak Out stämmer upp och drar upp både värmen och volymen efter matchen där Fans Corner även äger rum vid nya MODO Hockey-shoppen.

Välkommen till festen på Örnsköldsviks största mötesplats - Biljetter förköper du hos våra biljettombud eller på modo.ebiljett.nu

Press och kommunikation, MODO Hockey Frank Eriksson