Matilda Elfving klar för fortsättning i MODO Hockey

6 juli 2018 15:04
Dam

Under fredagen hade MODO Hockey glädjen att meddela att Matilda Elfving förlängt kontraktet över den kommande säsongen. "Det känns kul och viktigt att Matilda stannar med oss ytterligare en säsong. Matilda var trots sin unga ålder en del av lagets stomme och ryggrad förra året och det är viktigt att dessa spelare blir kvar," säger sportchef Björn Edlund.


Det blir ytterligare en säsong för Matilda Elfving i MODO Hockey. Under fredagen förlängde den 24-åriga backen sitt kontrakt över säsongen 2018/2019.

– Jag blev klar med min utbildning under föregående säsongen och har sedan dess börjat arbeta fullt ut. Nu har vi hittat en bra lösning där jag har möjligheten att gå ner i arbetstid och fokusera både på jobb och ishockey. Jag känner mig riktigt taggad på ännu en säsong i MODO Hockey, säger Matilda Elfving.

Säsongen 2018/2019 blir hennes nionde i MODO Hockey och tränare Björn Edlund menar att det är viktigt att få behålla spelare som Matilda.

– Matilda är inte den spelare som syns mest i protokollet, men istället är hon skicklig defensivt och är inne på väldigt få baklängesmål. Vi är glada över att ha kommit överrens, säger tränare och sportchef Björn Edlund.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2018/2019.