Örebro väntar i J20-kvartsfinalen

24 mars 2019 20:38
Junior

Under söndagskvällen stod det klart att det blir Örebro som blir MODO Hockeys kvartsfinalmotståndare i J20-slutspelet. Detta efter att MODO var enda laget kvar att bli valt av de fyra.


Under söndagskvällen blev valen till J20-kvartsfinalerna gjorda och det blev följande fyra matchserier som kommer spelas:

Frölunda - Södertälje

Djurgården - Karlskrona

Linköping - AIK

Örebro - MODO

"Stort fokus på prestationen"

Efter matchserien mot Luleå där MODO alltså vann med 2-1 i matcher så var det en nöjd Mikael Sundell som kommenterade avancemanget:

— Vi har haft jämna, tuffa matcher mot Luleå hela säsongen. Vi var inställda på en tuff matchserie och det blev det. Vi börjar med en grymt bra hemmamatch och stänger ned dem i den. Sedan får vi förstärkning till lördagens match och de gör det bra, men övriga utmanar inte dem riktigt och när alla inte är på topp slår vi inte Luleå, säger Mikael Sundell och fortsätter:

— Det är ett annat lag under dagens match. Det var tyst och koncentrerat innan match och vi tar tag i det direkt. De får sin kvittering på ett litet misstag, men sedan kommer vi ut och är bättre än dem i både andra och tredje perioden. Det dröjer till vi får utdelning, men när vi väl får det så känns det bättre. De går för det i början av tredje, men vi reder ut det och lyfter oss allt eftersom.

"De är ett slutspelslag"

— Det blir en härlig utmaning att möta Örebro. De visar att de är ett bra lag och de har tagit sig till kvartsfinal på ett starkt sätt. Vi har ett-ett mot dem i serien och de är ett slutspelslag som precis som ifjol smugit med hela säsongen, avslutar Mikael Sundell.

MODO Hockey inleder hemma på onsdag med en match som startar klockan 19:00 och sedan väntar match i Örebro på fredag och en eventuell tredje match på lördag.