Black Weekend inför Movembermatchen
Publicerad: 2016-11-25

På tisdag när MODO Hockey möter BIK Karlskoga i HockeyAllsvenskan är det kampanjfinal i Movember. Nu laddar vi upp inför det med Black Weekend – ett förmånligt biljetterbjudande.

Movember arbetar året runt för att öka medvetenheten om och samla in pengar till forskning och insatser kring prostatacancer, testikelcancer, mental ohälsa och fysisk inaktivitet. MODO Hockey gör för andra året en insats för Movember med både karaktäristisk mustasch-odling för att öka medvetenheten för kampanjen samt en speciell movember-match som final för november månads insamling.

 

I Movember varje år (månaden som tidigare kallades november) odlar män över hela världen mustasch för att uppmärksamma mäns hälsa och samla in pengar till forskning. Varför just en mustasch kanske du undrar? Svaret är enkelt. Mustaschen är en symbol som skapar uppmärksamhet, leder till livsviktiga samtal och ökar medvetenheten om mäns hälsa. När du börjar odla din Mo kommer du att märka att den mer eller mindre frodiga utväxten på din överläpp leder till frågor och kommentarer – och det är just det som är poängen: det ger dig nämligen ett utmärkt tillfälle att berätta om Movember.

 

Movembers vision är att ha en bestående inverkan på mäns hälsa så att de kan leva lyckligare, friskare och längre liv.

 

Inför kampanjfinalen och matchen mot BIK Karlskoga så kör MODO Hockey nu Black Weekend – ett förmånligt biljetterbjudande.

 

BLACK WEEKEND

Gå 2 för 1. Gäller på ordinarie sittplats.

MODO Hockey – BIK Karlskoga.

Erbjudandet gäller hela helgen.

Köps här: Black Weekend

MODO Hockey