Biljetter och förköp av biljetter till Slutspelsserien

7 mars 2019 10:50
Röd entré till Ståplats i Fjällräven Center
Herr

Det är snart dags för Slutspelsserien i HockeyAllsvenskan där MODO Hockey deltar. Allt är ännu inte fastställt till de fem matcher som varje lag spelar, men datum och tid är satt för biljettsläppet - Lördagen den 9 mars klockan 14:00. Har du säsongskort där slutspel inte ingår har du förtur till biljetter.


Det är snart dags för Slutspelsserien där speldatum är satta till 12/3, 14/3, 16/3, 18/3 och 20/3 när sex lag möter varandra en gång. Lagen som placerar sig på platserna 3-5 i HockeyAllsvenskan har hemmaplansfördel i tre av fem matcher.

HockeyAllsvenskan.se om Slutspelsserien "Fristads Hockey Challenge 2019"

Har du säsongskort på sittplats med slutspel inkluderat gäller det naturligtvis för samtliga matcher och ev. kval till SHL - Precis som vanligt är det bara att gå in i entrén och till din plats i arenan. Samtliga företagskort inkluderar även slutspel.

Förköp för dig utan slutspel inkluderat

Köpte du inte ditt säsongskort under kampanjperioden, valde inte till slutspelstillägg eller har säsongskort på ståplats? Se information nedan som gäller hur du får förköp till din biljett innan biljettsläppet.

Fredag den 8 mars spelar MODO Hockey den sista matchen i HockeyAllsvenskan 2018/2019 och dagen efter, lördagen den 9 mars, från 10:00 till 14:00 kan du med säsongskort förköpa biljetter till Slutspelsserien. Du på sittplats har naturligtvis din plats reserverad ända fram till dess och alla med säsongskort får även köpa fler biljetter innan ordinarie biljettsläpp sker klockan 14:00 hos våra ombud och på modo.ebiljett.nu. Luckorna i Fjällräven Center är bemannade och vi står redo inför ett långt slutspel!

För dig som har säsongskort har vi följande alternativ att erbjuda:

Hela slutspelet (inklusive ev SHL-kval), sittplats - 995kr för samtliga matcher

Matchbiljett per match, sittplats - Från 249kr per match

Matchbiljett per match, ståplats - Från 100kr per match

Vet du redan nu att du vill reservera din stol eller dina platser du haft under säsongen? Kontakta oss på [email protected] eller via vår växel på 0660 - 21 66 00 så hjälper vi dig att lägga undan biljetter. Dessa betalas sedan i luckan inför den första hemmamatchen i Slutspelsserien.

För alla som inte har säsongskort sker biljettsläpp hos våra ombud och på modo.ebiljett.nu lördagen den 9 mars 14:00 där biljetterna släpps match för match.

Boka bord i restaurangen redan nu

Vet du redan nu att du vill boka bord till någon av matcherna i Slutspelsserien? Du kan redan nu maila oss på [email protected] med din bokning!

HockeyAllsvenskan är jämn in i det sista, men så fort vi vet datum för hemmamatcherna samt motståndare kommer vi att informera om detta här på modohockey.se.

Vi ses i Slutspelsserien!

Läs även: Så här spelas Slutspelsserien