Björn Hellkvist inför onsdagens hemmamatch
Publicerad: 2019-01-15
Herr
MODO Hockey laddar för hemmamatch i Fjällräven Center på onsdag kväll och det mot AIK som laget ännu inte besegrat den här säsongen. "Vi behöver upp i skarphet i jämförelse med senaste mötet mot AIK då de är ett vuxet lag med stor rutin. Men vi tror stenhårt på seger i matchen", kommenterar huvudtränare Björn Hellkvist till MODO Channel inför onsdagens möte.

MODO Hockey kommer senast från seger och tre poäng på bortaplan mot Almtuna i fredags där mötet slutade 5-6 i Gränbyhallen för MODO Hockeys säsongsbästa prestation i antalet gjorda mål under en match. Förutom två mål från Patrik Karlkvist i matchen, mål från Johan Eriksson för andra matchen i rad och fyra poäng (2+2) från Jonathan Johnson var debutanten Mattias Norlinder ett utropstecken på backsidan.

– Det talar sitt tydliga språk att han fick nära på 18 minuters speltid i sin debutmatch. Norlinder tycker om att ha pucken och spelar väldigt bekymmersfritt. Han spelar med små marginaler och det ska han göra och där har vi Toby som "städar upp" efter honom, kommenterar Hellkvist till MODO Channel.

Fjärde mötet mot AIK väntar

Nu väntar hemmamatch mot AIK där det fjärde och sista mötet för grundserien i HockeyAllsvenskan väntar på onsdag kväll med nedsläpp 19:00.

AIK har vunnit samtliga tre tidigare möten mellan lagen där första mötet ägde rum i omgång 3 och slutade 4-2 på Hovet i Stockholm. Där efter blev slutresultatet 2-6 i Fjällräven Center innan det senaste mötet i Stockholm slutade 2-1 i omgång 26.

Biljetter till MODO Hockey - AIK

{!A}

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Ludvig Elvenes och Tobias Ericsson saknas på grund av sjukdom medan Victor Aronsson rehabiliterar sig från sin skada. I övrigt finns alla tillgängliga för spel där laget tas ut på matchdagen.

Biljetter till MODO Hockey - AIK

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson