Fortsatt samarbete med Bauer Hockey
Publicerad: 2018-04-09
Nyhet
MODO Hockey och Bauer Hockey förlänger samarbetet över de fyra kommande säsongerna. ”Vi är stolta över att fortsatt ha världens främsta hockeyleverantör som partner då de både har bra produkter och håller en hög servicenivå", kommenterar MODO Hockeys VD Johan Widebro.

MODO Hockey och Bauer Hockey har nu förlängt samarbetet vilket innebär att Bauer fortsatt är leverantör av utrustning till MODO Hockeys samtliga representationslag.

– Vi är mycket glada att samarbetet med MODO Hockey fortsätter och ser fram emot vår resa tillsammans, både på och vid sidan av isen. En relation byggs och utvecklas på sikt genom gemensamma målsättningar och vi har kommit en bra bit på vägen men vi vet samtidigt att det finns mer att göra tillsammans för att utveckla servicen till alla medlemmar samt bidra i arbetet för ett ökat deltagande inom sporten, både på herr- och damsidan, kommenterar Marcus Johnsson, Marketing Director Europe och International på Bauer Hockey.

MODO Hockeys VD Johan Widebro är nöjd med det fortsatta samarbetet och vill lyfta fram en del av avtalet:

– En viktig del i samarbetet gäller vår fortsatta satsning på damlaget i SDHL där Bauer har visat att man verkligen ser seriöst på damhockeyns utveckling och vill vara med på resan. Det känns naturligtvis väldigt bra.

Avtalet mellan MODO Hockey och Bauer Hockey gäller för de fyra kommande säsongerna.

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson