Biljettinformation - Hemmamatch onsdag mot Björklöven
Publicerad: 2019-08-26
SCA-cupen
SCA cupen 2019 rivstartar med MODO Hockey mot IF Björklöven i Fjällräven Center onsdag 28/8. Biljettpriset till matchen är 120kr för sittplats och 60kr för ståplats. Förköp dina biljetter på modo.ebiljett.nu - Varmt välkomna till Fjällräven Center där pucken släpps 19:00.

Försäsongen för MODO Hockeys herrar fortsätter i Fjällräven Center på onsdag kväll där laget möter IF Björklöven och nedsläpp sker 19:00. Dörrarna till Fjällräven Center öppnar 17:00 där säsongskort ej gäller till matchen som ingår i SCA Cupen 2019. Biljettpriset är 120kr för sittplats vuxen, 60kr för sittplats ungdom, 60kr för ståplats vuxen och 50kr för ståplats ungdom.

Se till att komma i tid till matchen och helst förköpa dina biljetter för att undvika kö utanför arenan strax innan nedsläpp! Vi uppmanar er även att komma i tid till matchen då det finns begränsat med tillgång till parkeringsplatser framför arenan under onsdagen. Grusplanen till vänster om arenan samt parkeringarna framför är tillgängliga i vanlig ordning.

Biljetter förköps på modo.ebiljett.nu.

Mat och dryck i Fjällräven Center

Guldbaren i entréhallen är öppen från 17:00 med mat och dryck där souvenirbutiken, med mängder av nyheter, även öppnar samma tid. Restaurangen öppnar 17:00 där vi erbjuder Hockeybuffé för 220kr vuxen eller 110kr för barn. Välkommen på drop-in för att se matchen från etageplats!

MODO Channel Premium direktsänder

Har du ingen möjlighet att se matchen på plats direktsänds den i MODO Channel Premium och på PPV för 79kr. Sändningen startar vid 18:50.

Till MODO Channels direktsändning

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson