Fri entré till Rosa Bandet-matchen i SDHL
Publicerad: 2016-10-27

När MODO Hockey gästas av Luleå Hockey den 9 november i SDHL bjuder fantastiska samarbetspartners på fri entré till matchen där det samtidigt skänks 1kr per åskådare till MODO Hockeys Rosa Bandet-insamling. Kom och stötta MODO Hockey till seger i matchen och stöd samtidigt Rosa Bandet!

På de fyra år som MODO Hockey har stöttat Rosa Bandet har våra fans och samarbetspartners tillsammans samlat in smått osannolika 1,2 miljoner kronor till Cancerfondens Rosa Bandet. År 2012 när initiativet startades upp spelades ingen match i rosa matchtröjor, men samtliga år där efter har rosa varit färgen som gällt när insamling närmat sig slutfinalen. Den traditionen fortsätter - och utökas.

När MODO Hockey möter Luleå Hockey den 9 november i Fjällräven Center spelar hemmalaget i rosa matchtröjor. Det är dessutom fri entré till matchen tack vare fantastiska samarbetspartners och 1kr per åskådare i matchen går direkt till MODO Hockeys Rosa Bandet-insamling.

Fri entré till matchen tack vare följande företag

Keyvent http://www.keyvent.se
     
Lättelement   http://lattelement.se
     
Tecnicon http://www.tecnicon.se   
     
Falsat http://www.falsat.se

Lägg beslag på en rosa matchanvänd tröja

Likt tidigare säsonger är de unika och matchanvända tröjorna, som dessutom signeras, till salu där överskottet tillfaller MODO Hockeys insamling. För 2000kr är du garanterad en rosa matchtröja där lottning avgör vilken köpare som får vilken spelares tröja. Varje spelare har en matchtröja till försäljning.

Är du intresserad av att på det här sättet stödja insamlingen mailar du dina kontaktuppgifter till [email protected] med ämnesraden "Rosa Bandet". 

After Work - Intersportshoppen öppen

Välkommen till sportbar Aspen på våning två som öppnar 17:30 för dig som är hungrig då Hockeymålet serveras för 95kr. Intersport-shoppen har öppet i Fjällräven Center mellan 11:00-14:00 och även på kvällen onsdag mellan 18:30-21:00 där det fortfarande finns chans att stötta Rosa Bandet genom att köpa en rosa t-shirt eller en rosa mössa där överskottet tillfaller MODO Hockeys Rosa Bandet-insamling!

Bidra till insamlingen

Via cancerfonden.se har MODO Hockeys insamling startat och där kan du på ett enkelt sätt skicka en gåva på 50kr via SMS:

SMS:a BESEGRA 36197 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel: BESEGRA 36197 Nils Nilsson

Till MODO Hockeys insamling på cancerfonden.se där du kan läsa mer om insamlingen, vad pengarna går till samt hur du skänker valfritt belopp.

Press- och Marknadschef, MODO Hockey Frank Eriksson