Fjällräven Center söker Kiosk- och Sportbarchef
Publicerad: 2019-11-18
Arena
Vill du vara med och skapa en arenaupplevelser i världsklass? Vi söker nu en kiosk- och Sportbarchef som vill vara med att sätta guldkant på hockey- och konsertupplevelserna. För att lyckas bra i denna tjänst tror vi att du är en person som gillar problemlösning, är flexibel och operativt lagd.

Som Kiosk- och Sportbarchef ansvarar du för verksamhetens kiosker och barer i Fjällräven Center. I ansvarsområdet ingår bland annat schemaläggning, planering och inköp samt försäljningsansvar. Som Kiosk- och Sportbarchef är du organiserad i avdelningen Food & Beverage och rapporterar direkt till Event- och Hospitalitychef. Vi arbetar ständigt med att utveckla gästupplevelse och ser att detta är en viktig del av rollen som Kiosk- och Sportbarchef. För att lyckas bra i denna tjänst tror vi att du är en person som gillar problemlösning, är flexibel och operativt lagd. Du gillar att jobba med och möta alla typer av människor. Du har också god ordning och kan planera och strukturera upp både ditt och gruppens arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från barverksamhet eller annan likvärdig verksamhet, meriterande är om du tidigare varit barchef eller liknande. Du är van att arbeta strukturerat, planera framåt samt vara alert och beredd på att hugga i den dagliga driften. I rollen har du en arbetsledande funktion vilket gör att vi värderar rätt ledaregenskaper högt.

Anställningsomfattning

Heltid, arbete under kvällstid och helger är vanligt förekommande.

Anställningsform

Tillsvidare, med provanställning

Övrig information

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2019-12-01.

Du söker tjänsten via onepartnergroup.se.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Linus Håkansson, Event- och Hospitalitychef på 0660-216621 eller via mail till [email protected]

Evenemangsarenan i Örnsköldsvik